Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban truca una ambulància a 'Sálvame' pels seus problemes de salut

Belén Esteban va abandonar el plató i va haver de ser atesa d'urgència

Belén Esteban va sembrar el pànic dimarts 25 de gener al plató de 'Sálvame'. El programa començava com de costum, però un detall no va passar desapercebut per als espectadors.

Tots els col·laboradors es trobaven als seus llocs, menys Belén. La de Paracuellos va sortir un moment del plató i no va tornar. Ningú dels presents va comentar la raó de la seva absència sobtada, però ara s'ha revelat gràcies a una font.

Sembla que Belén Esteban va requerir assistència mèdica immediata, per la qual cosa una ambulància va anar a les instal·lacions de Telecinco per atendre-la.

Belén Esteban
Belén Esteban va patir una baixada de sucre. | Instagram 

Belén Esteban truca a una ambulància en ple directe de 'Sálvame'

Ahir a la tarda va tornar al programa vespertí de Telecinco com de costum. Sobre la taula, les darreres informacions d'Iñaki Urdangarín i la nova relació d'Antonio David.

Tot marxava com sempre quan, en un moment determinat, Belén Esteban va abandonar el plató. Els minuts van transcórrer i la col·laboradora no tornava al seu lloc. Cap dels companys no va comentar la raó per la qual havia marxat i no tornava.

Belén havia marxat a casa seva i totes les alarmes van saltar. Ara, una font propera a la col·laboradora ha explicat què va passar dimarts passat a 'Sálvame'.

Sembla que la mare d'Andrea Janeiro va demanar que truquessin a una ambulància perquè no es trobava bé. Havia patit una baixada de sucre que la va obligar a abandonar les instal·lacions de Mediaset per ser atesa d'urgència.

Tots els seus companys es van preocupar per la delicada situació que estava travessant. Per sort, la ràpida intervenció va fer que Belén Esteban es recuperés, però va decidir marxar a casa. Necessitava refer-se del que havia passat i descansar, per la qual cosa no va tornar al plató de 'Sálvame'.

El programa va seguir amb total normalitat després de conèixer que la col·laboradora es trobava bé i res no es va comentar sobre ella. De fet, es va portar amb tanta discreció que el públic no es va adonar de res.

Belén Esteban va estar en coma

No és la primera vegada que la salut de Belén és preocupant. De fet, en un episodi similar va conèixer qui avui dia és el seu marit. Un problema amb el sucre va fer que una ambulància anés al seu domicili i que Miguel Marcos l'atengués.

En aquell delicat moment, la parella es va conèixer i es van enamorar. Tot i això, no totes les seves crisis de salut han acabat de manera tan romàntica. El pitjor episodi va tenir lloc fa anys, quan una baixada de sucre li va provocar un coma.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban va estar 18 dies en coma. | Mediaset 

«Vaig tenir una baixada de sucre tensió, em vaig quedar sense sucre al cos i vaig veure la meva nena com em cridava», relatava en una entrevista. «El màxim que he estat en coma han estat 18 dies, sentia els meus pares parlar-me», recordava Belén molt emocionada.

Belén Esteban conviu amb la seva diabetis des que tenia 10 anys. Una mica més de quatre dècades després va decidir posar-se una bomba d'insulina. Encara que no estava molt convençuda de fer el pas, Miguel va acabar per convèncer-la.

«Me la vaig posar i em va canviar la vida. Sempre la porto al sostenidor», explicava. Aquest artefacte li ha facilitat la vida atès que «avisa de la dosi que t'has de posar i et regula».

Un canvi que li ha aportat molta tranquil·litat, ja que permet controlar millor els nivells de sucre. No obstant això, alguna cosa va haver de fallar ahir a la tarda perquè Belén patís una baixada tan dràstica de sucre.

Tocarà esperar per veure si la col·laboradora comparteix amb l'audiència com es troba i quin va ser el motiu del seu problema de salut.