Belén Esteban i Anabel Pantoja han discutit sobre 'GH VIP'

Belén Esteban i Anabel Pantoja, enfrontades per la defensa de Mila

Les dues col·laboradores van mantenir una discussió sobre la concursant de 'GH VIP 7'

La no defensa de Belén Esteban a Mila pel seu concurs a ‘GH VIP’ li està passant factura a la ‘princesa del poble’, que fins i tot  s’ha arribat a barallar amb la seva companya de programa, la col·laboradora Anabel Pantoja. 

 

Va ser Kiko Hernández l’encarregat de treure a col·lació aquest episodi, que havia passat fora de càmeres, quan va veure que elles dues no es parlaven i que cap persona volia parlar del que havia passat entre elles. Kiko però, tenia informació al respecte:  «Em sembla que en una reunió Belén i Anabel es van discutir per ‘GH VIP 7’».  La causa seria ni més ni menys que Anabel Pantoja ha decidit defensar a Mila Ximénez mentre que ‘la princesa del poble’ prefereix que sigui Adara la guanyadora.

Belén Esteban fa callar a Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, en sentir-se al·ludida, va voler explicar la seva versió: «Crec que va ser un malentès. Jo vaig dir una frase i li demano disculpes perquè aquesta frase no anava contra ella», ha afirmat la neboda d’Isabel Pantoja. Però tot seguit, ha estat Belén Esteban la que li ha contestat sense embuts: «Tu em vas acusar que em molestava que tu defensessis a Mila quan jo a cap col·laborador li he dit a qui ha de defensar, em va doldre molt que em diguessis això davant dels directors i dels meus companys.», ha relatat l’Esteban.

 

Belén Esteban i Mila Ximénez a 'Sálvame'
Belén Esteban ha criticat el concurs de Mila Ximénez | CatalunyaDiari.cat

«Més em va doldre a mi que em diguessis que callés. No et preocupis que no tornarà a passar», li va contestar tot seguit Anabel Pantoja, a la qual cosa Belén va voler acabar per no resoldre el conflicte, amb un taxatiu: «Tingues clar que no tornarà a succeir. Ni això ni res».

També et pot interessar...