Victòria Federica dins del seu vehicle

L'inesperada trucada del rei Joan Carles a Victòria Frederica

La jove hauria cedit a les pretensions del seu avi

Els fills de la infanta Elena sempre han estat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació. Malgrat i que  no formen part del nucli dur de la Família Reial, són els nebots del Rei Felip i a la vegada, cosins de la princesa d'Astúries. Això els impedeix dur a una vida totalment anònima i els priva d'una llibertat mediàtica, que tampoc es veu compensada de cap manera. Doncs els seus noms no figuren en els pressuposts de la Casa Reial i per aquest motiu, no perceben cap remuneració pública.

Aquest fet sembla que no seria excusa i segons informa Informalia,  el rei Joan Carles, hauria entrat a interferir en l'agenda privada de la seva néta Victòria Frederica, impedint-li participaren una celebració a la qual ja havia confirmat la seva assistència, juntament amb la seva parella, el discjòquei Jorge Bárcenas.

Les prohibicions del rei emèrit

Victòria Frederica havia estat convidada per la revista Marie Claire a una representació d'òpera al centre de Madrid i  quan es disposava a desplaçar-se a la cita, hauria rebut la trucada del seu avi, presumiblement, el rei emèrit, per a demanar-li que girés cua i que no es presentés a l'acte. Recordant-li que no pot exposar-se públicament a actes que la convidin, a no ser que compti amb una autorització prèvia de la Casa Reial. En aquesta ocasió sembla que la jove hauria cedit a la petició del seu avi, però no sabem si això es farà extensible a altres ocasions o si finalment optarà per desobeir a les intencions de la seva família.

També et pot interessar...