Susana Megan, devastada per la seva última intervenció estètica

Susana Megan, devastada pels resultats del seu últim retoc estètic

L'expretendenta de 'MYHYV' s'ha lamentat entre llàgrimes dels problemes que li ha ocasionat infiltrar-se àcid hialurònic

L’expretendenta del programa ‘MYHYV’ Susana Megan està travessant un terrible moment després que un retoc estètic al seu rostre no li sortís bé. En un vídeo publicat al seu canal de Mtmad, Megan explica la seva desastrosa experiència que ha patit després de sotmetre's a un retoc estètic, amb l’esperança que la informació serveixi perquè ningú més recorri a un mal professional. 

Susana Megan es mostra destrossada

L’expretendenta havia decidit infiltrar-se àcid hialurònic a les ulleres, per eliminar els signes de cansament, i al cap de poc d'assistir a una clínica i retocar-se aquesta part del rostre, va començar a sofrir una sèrie de problemes.

«Tinc la cara feta un quadre, no sé què fer davant d’aquesta situació.  Us juro que vaig passar molta por. Avui encara tinc tot això ple de bonys i la cara inflamada», explicava desesperada, entre llàgrimes i mostrant el resultat de tot el que li havia passat.

 

Resultats de la intervenció estètica de Susana Megan
Susana Megan amb la cara totalment inflada després d'injectar-se àcid hialurònic | Mtmad

Per si això no fos suficient, Susana Megan va explicar que quan li van començar els problemes, va anar ràpidament a la clínica on s’havia fet la intervenció perquè li donessin una solució.  Va ser aleshores quan li van injectar un líquid per diluir l’àcid hialurònic que li havien introduït, i  tot va empitjorar, ja que la cara se li va començar a inflar molt més.

  

Per sort, l’expretendenta ja ha canviat de metge i ara està molt més contenta, però s’ha lamentat de l’experiència viscuda: «A mi no m’ha anat bé i actualment encara segueixo sense saber què m’ha passat».

També et pot interessar...