Jordi Cruz durant una gala de premis culinaris

Jordi Cruz treu pit en la seva última foto d'Instagram

El xef ha rebut les felicitacions de tots els seus seguidors

Jordi Cruz, el popular membre del jurat de 'Masterchef', ha publicat una nova fotografia en el seu perfil d'Instagram. Aquesta publicació dista molt de la resta i s'allunya del món mediàtic que el sol rodejar en el seu dia a dia, volent mostrar la feina que fan diàriament en el seu restaurant barceloní ABaC. En ella, apareix amb part del seu equip lluint la placa que els hi reconeix tres estrelles Michelin, una distinció que mantenen des de l'any 2017 i que de nou, han revalidat gràcies a l'esforç de tot el seu equip.

Cruz explica en una entrevista a El País que  és molt complicat que s'atorguin tres estrelles en un altre restaurant de Barcelona i que per això se n'havia despreocupat del perill de no revalidar la victòria. De la mateixa manera, mostra la seva felicitat amb la notícia i expressa les ganes de seguir millorant al costat de tot el seu equip de treball.

Doblament premiat

L'èxit del cuiner en les Estrelles Michelin no acaba aquí i també obté dues estrelles més pel seu segon restaurant, Angle. Això situa un cop més els restaurants del popular xef entre els millors de tota Catalunya. D'altra banda, la felicitat i el bon moment de Cruz no acaba aquí. En els dies vinents s'estrenarà una nova edició de 'Masterchef Celebrity', on ell, juntament amb Samantha i Pepe, tornaran a exercir de jurats i també, conductors del format de TVE.

També et pot interessar...