Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban i Andreíta amaguen les proves que mostrarien la infidelitat més dura

La col·laboradora ha descobert en directe que un exfamiliar seu ha estat infidel a la seva parella

Tot sembla indicar que, després de l'aparatosa caiguda que va patir Belén Esteban fa uns mesos, la col·laboradora de Sálvame ja està cent per cent recuperada. I és que des que va tornar als mitjans fa unes quantes setmanes, la mare d'Andreita és imparable perquè no dubta a fer grans plans.

En primer lloc, encara amb les seves crosses, va anar al concert de Rosalía que va fer a Madrid. Després, va anar a la graduació de la seva estimada filla a Londres, lloc on va anar acompanyada del seu marit, Miguel Marcos, i de la seva progenitora.

Aquests darrers dies, com ella mateixa diu, «en algun lloc del Mediterrani» està passant part de l'estiu amb la seva mitja taronja i altres amics propers, entre ells, Raúl Prieto.

Però, malgrat estar de vacances, Belén Esteban no es pot estalviar les polèmiques que sorgeixen al seu voltant. En aquesta ocasió, tot i que l'escàndol no està directament relacionat amb ella, sí que pertany a una persona que va ser part de la seva família quan va estar casada amb Jesulín de Ubrique.

Foto de Belén Esteban.
La de Paracuellos ha vist que un exfamiliar seu està al punt de mira | Telecinco

Belén Esteban, sense paraules en descobrir la infidelitat

Després de confirmar-se la participació de Victor Janeiro al nou concurs de Telecinco, Pesadilla en el Paraíso, a la vida del torero s'hi ha sumat un revés inesperat. Ahir, 21 d'agost, Ya es verano rebia l'arribada d'Irene López, la suposada amant de l'excunyat de Belén Esteban.

La dona en qüestió s'asseia al plató del substitut de Viva la Vida per explicar amb pèls i senyals quina era la seva relació amb l'oncle d'Andreita. Així mateix, no va dubtar a ensenyar als col·laboradors captures de pantalla, unes proves que podrien confirmar una infidelitat per part de Víctor Janeiro a la seva dona, Beatriz Trapote.

Segons Irene López, el torero i ella es van conèixer a les xarxes socials, quan ella va contactar amb ell. Al principi, la seva relació només es tractava d'una mera amistat, però poc temps després, no van trigar a coquetejar l'un amb l'altre i a enviar-se missatges pujats de tot.

Quant a l'alacantina, no ha tingut miraments a l'hora de fer aquests missatges públics i eren de l'estil del següent. «Però tens una dona preciosa», li deia ella a ell referint-se a la periodista. A això, el torero li va contestar que «sí, maquíssima, a més, s'assembla molt a tu». Un altre dels missatges que es podia llegir per part de Víctor Janeiro era que «és molt viciós».

Tot i mostrar algunes de les converses més pujades de to amb l'excunyat de Belén Esteban, la suposada amant del torero va explicar el motiu pel qual havia decidit explicar-ho públicament. «Jo mai no hauria trucat a televisió per explicar això, però es va filtrar, em van preguntar i jo vaig dir que sí perquè soc molt sincera», relatava.

«Han passat més de 3 anys de converses. A mi no m'agradaria que m'ho fessin, però em fa més pena per ella, perquè no crec que ningú es mereixi assabentar-se d'una infidelitat d'aquesta manera», comentava.

Això sí, després d'oferir el seu testimoni a Ya es verano, va revelar una dada summament polèmica. «No em sentia especial. No soc l'única. Sé que n'hi ha més», reconeixia. De manera que Irene López no seria l'única amant que ha tingut Víctor Janeiro estant casat amb Beatriz Trapote.

D'altra banda, l'alacantina està segura que més noies s'animaran a comptar les seves experiències amoroses amb el torero aprofitant que aquest serà concursant de Pesadilla en el Paraíso. Sens dubte, és una informació força delicada pel fet que han posat el torero i la seva dona a l'ull de l'huracà.

Primer pla de Víctor Janeiro
El torero arribarà a 'Pesadilla en el Paraíso' arrossegant diverses polèmiques | Europa Press

 

El bateig de la petita dels Janeiro quan s'aviva la polèmica

Això sí, mentre la suposada amant de Víctor Janeiro feia aquestes declaracions, el matrimoni gaudia del bateig de Brenda, la seva tercera filla en comú. La veritat és que, com ella mateixa ha explicat, «per motius de pandèmia» es va haver d'endarrerir l'acte. Però, finalment, ha arribat el moment esperat, encara que hagi estat enmig de tanta polèmica.

Aliens a tot el que s'estava dient del torero a la televisió, Belén Esteban va ser testimoni dels bons moments que van passar Víctor Janeiro i Beatriz Trapote amb els seus éssers estimats. «Almenys la part positiva és que ja amb 1 anyet gaudirà ella de valent de la seva SÚPER FESTA amb la família!», deia la periodista. Així mateix, de moment cap dels dos s'ha volgut pronunciar sobre aquest escàndol, però només el temps dirà si finalment decidiran desmentir la notícia.