Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban amb un somriure

Belén Esteban anuncia el que ningú imagina del seu negoci secret

Belén Esteban ha estat molt clara sobre la seva empresa

Belén Esteban, que cada cop és més criticada a les xarxes per la seva actitud a la televisió, ha protagonitzat un tens xoc amb Kiko Jiménez. Tot per una qüestió laboral que ha portat aquest a carregar contra ella per la seva empresa, 'Los Sabores de la Esteban'. Per això, la de San Blas ha reaccionat ràpidament, deixant clar una cosa molt important.

Ha donat la cara pel seu negoci exposant que treballa molt dur, com tots els que l'integren. Fins i tot ha afirmat que no està disposada que ningú l'embruti amb mentides, com ha intentat el de Jaén.

Belén Esteban sap quin és el problema del seu company

La mare d'Andrea Janeiro ha vist que Kiko s'ha convertit en protagonista de Sálvame. Ha passat quan s'ha explicat que ell ha tingut un problema amb les xarxes socials.

S'ha dit que el xicot de Sofía Suescun ha estat rebutjat per l'agència d''influencers' on estava, pertanyent a Dulceida. El motiu d'aquest 'acomiadament' sembla que ha estat que el jove ha compartit a Instagram una 'storie' que podria ser publicitat encoberta. En concret, és una publicació que fa referència a una pàgina de contactes.

El seu gest sembla que ha propiciat que l'agència de la influencer hagués rebut crítiques per tenir entre les seves files algú que patrocini aquest tipus de negocis. Per aquesta raó, la catalana hauria hagut de posar punt final a les seves relacions professionals amb Jiménez.

Pla de Kiko Jiménez al programa de Sábado Deluxe
Belén Esteban ha estat testimoni de la informació sobre el problema laboral de Kiko | Telecinco

Davant d'aquesta informació, Belén ha vist el seu company negar-ho de manera contundent. Ho ha fet dient: «És fals, no m'han fet fora i tampoc m'han donat un toc d'atenció. Jo lliurement el que vaig fer va ser opinar sobre un tema, com opino de molts altres, i això genera un debat».

«Jo faig referència a una vinyeta que m'envien, la comento i obro un debat per veure què els sembla als meus seguidors». Tot i això, la seva explicació no ha convençut els altres integrants de Sálvame, que han dit que saben que ha tingut problemes laborals. Per aquest motiu, Adela González ha dit: «Tu pots parlar de qualsevol assumpte sense posar el nom d´una pàgina que justament és de contactes».

Opinió que ha estat ratificada per Terelu, que ha afirmat: «És que tu poses l'enllaç a la pàgina i la gent hi podia clicar. Això és publicitat encoberta».

Belén Esteban 's'enfronta' a Kiko pel seu negoci

L'ex de Jesulín ha vist que l'assumpte del col·laborador andalús l'ha esquitxat. Ha passat quan ell, per defensar-se dels 'atacs' que estava rebent, ha decidit carregar contra alguns companys com Belén i Matamoros. I és que ha preguntat: «Publicitat encoberta no és el que se sol fer aquí amb el local 'Oh My Club!' així com amb les patates i gaspatxos de 'La Esteban'?».

Aquest comentari ha provocat l'enuig de la de San Blas, que no ha volgut quedar-se callada. Les seves paraules exactes han estat aquestes: «Jo el que no faig és pujar publicitat perquè contractin una escort, que és el que has fet tu. Això sí que no ho faig».

«Jo el que tinc és una empresa amb molta feina i amb molta suor que ens costa. Com et pica, noi. És que és molt fort que ho compari amb el de Matamoros i amb el meu negoci».

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban s'ha enfadat moltíssim per l'acusació del seu company | Telecinco

A això, visiblement enutjada, hi ha afegit: «Jo no faig res perquè em contractin, que quedi molt clar. Jo tinc una empresa per guanyar-me la vida i per donar feina a la gent. Menteix més que parla, i diu que el segueix portant l'agència!».