Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac.

Fidel Albiac encara no rep el perdó que tant espera de Rocío Flores

La docusèrie de la dona de Fidel Albiac ha fet que molts es disculpés amb ell

Fidel Albiac s'ha vist embolicat en moltes polèmiques durant l'emissió de la docusèrie de la seva dona, Rocío Carrasco. Aquesta ha protagonitzat dos programes: un en què donava testimoni com a esposa d'Antonio David Flores. I un altre en què explicava totes les penúries que va passar la seva mare amb el torero José Ortega Cano.

Unes docuseries que han donat a parlar. I, com s'esperava, molt del que s'ha parlat ha esquitxat Fidel Albiac. Han estat molts els comentaris i especulacions que han rondat al voltant de la seva figura.

Moltes d'aquestes xerrameques han estat calúmnies i opinions formades en base a mentides. Molts col·laboradors portats per aquestes mentides han emès missatges i paraules que han agradat poc a l'andalús. Així que ara ha estat el moment per rebre disculpes per part de molts comunicadors.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Carrasco i Fidel Albiac sempre s'han mantingut molt units | Europa Press

Entre ells, Paloma García-Pelayo, activa tertuliana durant l'emissió del programa de Rocío Carrasco. En una de les seves intervencions va «posar la pota» i va dir algunes coses de les que avui en dia se'n penedeix. Així que, amb honestedat, ha volgut aprofitar estar a plató per disculpar-se.

Foto de Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo ha demanat perdó a Fidel Albiac | Telecinco

«Vull demanar perdó a Fidel Albiac», començava dient. I és que la periodista no volia quedar-se amb el remordiment a dins.

«En el seu moment, sense tenir-ne ni idea, el vaig acusar del que finalment he descobert en aquesta transformació que jo he anat tenint, del que no era», afegia amb sinceritat.

«Aquest plató ha estat l'altaveu necessari per a totes les dones que no són Rocío»

La seva percepció sobre el sevillà ha canviat des que va començar l'emissió d'aquest documental. No només Paloma ha infundat una opinió errònia, sinó que també altres companyes de televisió han tingut una percepció molt diferent. Aquest gest, a més, ha estat molt valorat entre els que es trobaven a plató.

La reflexió de la periodista no s'hi ha quedat. «Aquest plató ha estat l'altaveu necessari per a totes les dones que no són Rocío. I per a tots els homes que també poden sentir-se identificats».

Amb aquestes disculpes es va demostrant com la veritat sobre Fidel Albiac i la seva dona es van anteposant sobre les mentides.

No obstant això, encara hi ha una persona que no s'ha pronunciat sobre aquest tema. De fet, se n'ha mantingut molt al marge i callada. Parlem de Rocío Flores, filla d'Antonio David i Rocío.

La noia ha tingut clara la seva postura i des de sempre ha mostrat tot el suport al seu pare. En una entrevista recent amb La Vanguardia, la 'influencer' ha pogut parlar i dir el que pensa sobre tota aquesta situació.

«He après en aquest temps d'experiència a intentar saber gestionar les situacions i les emocions». Diu amb referència a l'aprenentatge que ha desenvolupat després de ser sempre el centre mediàtic.

Fidel Albiac haurà d'esperar per escoltar paraules de disculpa o en referència a la família. Això sí, la jove ha manifestat que parlarà quan es «trobi amb ganes i amb força, sí. No ho descarto en absolut».