Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban s'assabenta de l'embaràs en el seu pitjor moment

La de Paracuellos ha patit un nou revés

Tot i que Belén Esteban ha desaparegut de la televisió per la seva operació de tíbia i peroné, no deixa d'acaparar l'atenció de l'opinió pública. Ara és per l'embaràs i per això la de Paracuellos ha ocupat els titulars de la premsa rosa. Belén s'ha assabentat en el seu pitjor moment que no hi ha un bebè en camí.

La mala sort de Belén Esteban

Després de confessar que tot anava bé a la seva vida, Belén Esteban està vivint una de les seves pitjors etapes. La de Paracuellos va caure fa uns dies en directe i s'ha trencat la tíbia i el peroné.

L'operació es podia complicar a causa de la seva diabetis, però sortosament tot ha sortit bé, malgrat que els dolors de l'operació no la deixen dormir. Trencar-se la tíbia i el peroné en mil trossos li ha provocat estar de baixa més de sis mesos.

Situació que ha pogut amb l'estat anímic d'una de les col·laboradores clau de Sálvame. Ja ha sortit de l'hospital, i es troba en repòs a casa, amb la seva filla Andrea Janeiro i el seu noi, Miguel Marcos.

Però, com tothom imaginava, la de Paracuellos no ha deixat de cridar l'atenció a la televisió. I tot per la paraula embaràs, que la persegueix des que va desitjar tenir un nadó amb el seu marit.

Belén Esteban i l'embaràs

La premsa rosa es va revolucionar quan Belén Esteban, uns mesos després de casar-se, va confirmar el desig de quedar-se embarassada. Tanmateix, una pandèmia i molts mesos després han fet que a la de Paracuellos s'ho pensi millor.

El risc que podria tenir en donar a llum per culpa de la seva malaltia, a més de la seva edat, ha fet que la col·laboradora hagi canviat d'idea. Ha estat ella mateixa la que ho ha confirmat més d'una vegada. No obstant això, malgrat dir constantment que no vol tenir més nens, la paraula embaràs continua present a la seva vida.

És normal si tenim en compte l'última situació en què la de Paracuellos s'ha vist involucrada.

S'assabenta que no hi ha embaràs

No és el primer any que Belén Esteban es declara fan incondicional de Supervivientes. La col·laboradora és una fidel seguidora del reality i com a tal, no es perd cap programa. Tot i això, aquesta vegada, la tertuliana s'ha quedat de pedra en assabentar-se que, un dels embarassos més desitjats, no es produirà.

Es tracta del de Marta López, la parella de Kiko Matamoros. Abans que la jove model visités Hondures per donar força al col·laborador, Marta ocupava les portades per una imatge que va penjar a xarxes socials amb la panxa una mica inflada.

Després de la situació que es va produir al voltant del seu embaràs, Marta, aprofitant el directe de la passada gala a Supervivientes, ho va deixar clar.

«No estic embarassada. Ja tindrem el nostre fill en el futur quan ens casem», va deixar anar Marta López. Unes declaracions que van desil·lusionar els teleespectadors, que esperaven veure Kiko Matamoros sent pare un altre cop.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros i Marta López Álamo al seu retrobament a 'Supervivientes 2022' | MEDIASET

 

El motiu real pel qual Belén no vol embarassos

La decepció també va arribar a casa de Belén Esteban, que es va quedar estupefacta en escoltar Marta. No obstant això, la col·laboradora va entendre perfectament la model, ja que s'hi va veure reflectida.

Aquestes van ser les darreres declaracions de Belén Esteban quan va deixar clar que no volia quedar-se embarassada.

«M'encantaria, més que res per Miguel. Però tinc 48 anys i soc diabètica, les embarassades amb diabetis han d'estar molt controlades. És un embaràs d'alt risc», va confessar.