Muntatge Shakira i Piqué

Shakira confirma els pitjors pressagis de la seva relació amb Gerard Piqué

Shakira està preocupada per les repercussions que hi pugui haver en la seva relació amorosa

Shakira està preocupada pel que pugui passar a la seva parella, Gerard Piqué. El futbolista del Barcelona, amb Luis Rubiales, podria estar implicat en un cas de corrupció.

Després de la polèmica que hi va haver amb la celebració de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita, el diari El Confidencial va destapar una informació que podria comprometre la imatge de Gerard Piqué. Així mateix, Shakira va saber que el seu marit i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol van fer un acord en què el futbolista cobraria 24 milions d'euros.

Shakira a un concert
Shakira s'assabenta de la possible corrupció del jugador del Barcelona | GTRES

Per tant, l'empresa Kosmos de Piqué tindria una comissió de quatre milions d'euros per cada temporada jugada al territori saudita. Tant la parella de Shakira com Rubiales van acordar que serien sis temporades.

De la mateixa manera, uns àudios han confirmat l'existència d'aquest acord. «Geri, enhorabona. I no em refereixo ni al partidàs d'ahir, ni al teu gol. Em refereixo que ja són més de les 12 i, per tant, ja és ferm l'acord amb l'Aràbia Saudita. Una abraçada, gràcies per tot i aquí estic per al que necessitis. Cuida't molt, amic», diu Rubiales al central del Barça.

Gerard Piqué en una imatge en una promoció a Madrid.
La parella de Shakira està acusada de corrupció | EP

El marit de Shakira és acusat de corrupció

Després de deixar al descobert aquests àudios, Miguel Galán, president de CENAFE, va aprofitar per denunciar els possibles delictes de corrupció entre particulars. Igualment, va declarar sobre l'administració deslleial. La Fiscalia Anticorrupció ha obert diligències contra Rubiales per la seva administració a la presidència i per la seva relació amb el contracte signat a la celebració de la Supercopa a l'Aràbia Saudita.

Aquestes acusacions produïdes fa un mes incloïen les figures de Gerard Piqué i Luis Rubiales. També s'ha culpat la RFEF i l'empresa Kosmos del jugador, ja que han estat implicades.

Primer pla de Gerard Piqué
La parella de Shakira intenta defensar-se una entrevista | GTRES

Segons l'Agència EFE, fonts fiscals els han comunicat que el jugador va cobrar una gran comissió pel fet de celebrar la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. A més, han confessat que Rubiales va pressionar la direcció de Riad perquè abonessin el jugador del Barcelona fins a 24 milions d'euros. Després, ho va amagar al contracte del futbolista.

El missatge del 'culé' a la seva dona

La parella de Shakira ha parlat sobre el que ha passat en una entrevista exclusiva al mitjà Marca. Piqué assegurava que tot allò pactat estava dins de l'àmbit legal i que havia estat beneficiós per a tots els que hi han participat.

«Què més conflicte hi pot haver? No té a veure un tema comercial amb un tema al camp. Porto una oportunitat a la RFEF. Passen d'emportar-se 120.000 euros a 40 milions» va manifestar Piqué.

Primer pla de Gerard Piqué
La parella de Shakira intenta defensar-se una entrevista | GTRES

«El Reial Madrid va guanyar el 2020, el 2021 la va guanyar l'Athletic de Bilbao i el 2022 una altra vegada la va guanyar el Reial Madrid. En aquests tres anys, es pot veure si ens han ajudat el Barcelona o si a mi m'han ajudat al camp», va afegir el jugador.

El marit de Shakira insistia que no hi va haver un conflicte d'interessos, que es pot comprovar amb els resultats de la competició.

«Amb el canvi de format ens paguen 40 milions perquè portem semifinals i final, amb tres partits. Gràcies a aquest acord, els equips de Primera RFEF, Segona RFEF o Tercera RFEF poden tenir unes ajudes que no tindrien altrament» va concloure la parella de Shakira.