Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ortega Cano, de pedra pels problemes de salut d'Ana María Aldón

Ana María Aldón està portant un ritme frenètic de feina

Ana María Aldón està portant un ritme tan frenètic de feina que finalment li ha acabat passant factura. La dona d'Ortega Cano treballa com a col·laboradora a Viva la vida i acaba d'acceptar també ser dissenyadora a Sálvame.

Fet que ha generat molta controvèrsia, ja que al programa fa mesos que ataquen el clan dels Mohedano. «Jo puc amb això i amb una miqueta més també», assegurava Aldón.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón està treballant de dissenyadora a 'Sálvame' | TELECINCO

«Estic molt còmoda el cap de setmana a Viva la vida i venir aquí... Calia veure bé la proposta i què s'oferia», explicava. De fet, la dissenyadora es veia a la complicada tessitura d'haver de mantenir una conversa amb Rociíto.

La filla de Rocío Jurado entrava en directe al programa, i no dubtava a saludar amablement la col·laboradora. «Un petonet, Ana María, si estas aquí», li deia de manera molt cordial.

Captura d'Ana María Aldón a 'Sálvame'
Captura d'Ana María Aldón a l'últim programa de 'Sálvame' sobre la 'Sálvame Fashion Week' | MEDIASET

Ana María li responia en la mateixa mesura: «Un petó, igualment». Tota aquesta situació està generant molt estrès a la dissenyadora, que confessava en directe els problemes de salut als quals ha de fer front.

«M'ha vingut dos cops el període en un mes, això no és normal», confessava. «Ahir vaig dormir quatre hores, aquesta nit de dotze a sis del matí. Vuit dies sense dormir no hi ha cos que el resisteixi».

Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Rocío Carrasco i Ana María Aldón s'han saludat a 'Sálvame' | Telecinco

«Jo tenia una casa, un marit, un fill... Quan arribi el moment que s'acabi la col·lecció espero que em reconeguin», feia broma. Malgrat que, per sort, sembla que Ortega Cano està completament bolcat amb ella: «Em va donar suport des del primer moment i sap que m'il·lusiona», comenta sobre el seu marit.

 

Ana María Aldón, al límit per la quantitat de feina que té a Telecinco

Fa un temps que Ana María reconeixia obertament que havia fet front a una depressió. «He pres medicació des de l'any 2014». «Em feien molt de mal. Va ser un cúmul de coses, no només la premsa, sinó alguna més». I malgrat que ja estava recuperada, sembla que l'escàndol que ha portat la docusèrie de Carrasco gairebé torna a enfonsar-la al mateix abisme.

Sobretot, perquè sentia que el seu marit no li deixava el seu lloc. «Fa molt de temps que espero que en algun moment sigui el meu moment. Ho hem passat molt malament i espero que arribi el moment de tornar a entrar i sortir i fer coses», al·legava.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Ana María Aldón i José Ortega Cano han passat per uns mesos complicats | GTRES

«Aquest va ser un punt en què et planteges moltes coses: estem venerant una persona que no està des de fa molts anys, i els que estem...», es lamentava sobre l'amor que el seu marit professa a Rocío Jurado.

«A partir d'aquí seguim endavant, però després va venir la docusèrie i va anar fent efecte». «El final del 2021 ha estat molt dur perquè em veia un altre cop a les portes del pou de la depressió i no vull», sentenciava. «Jo no soc Rocío Jurado però soc persona. Jo també vull sentir que faig feliç el meu marit i sentir que és feliç amb mi», remarcava dolguda.

D'altra banda, Ortega Cano tampoc no va estar gaire encertat a l'hora de tractar aquest tema tan delicat amb la seva dona. «Jo l'únic que he fet a la meva vida és portar-me bé amb tothom, però quan no és una cosa és una altra», es defensava el torero.

«Jo sé que ella té problemes que ha d'atendre de la seva salut. Ella s'ha de prendre uns medicaments que fa temps que no es pren», assenyalava respecte a la depressió que va patir la seva dona.