Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

David Flores Carrasco posa data per veure la seva mare (i serà d'aquí a una setmana)

David Flores Carrasco podria retrobar-se amb Rocío Carrasco abans del previst

David Flores Carrasco fa dies que és el protagonista de la premsa rosa per la seva indignació amb la seva mare. Uns documents que Rociíto va ensenyar en directe i que podrien afectar-lo no han fet més que enfadar el jove. Ara, ha estat ell mateix el que ha confirmat que en qüestió d'una setmana podria retrobar-se amb la seva mare.

David Flores, molt enfadat amb Rociíto

Sempre s'ha mantingut al marge de qualsevol informació sobre la seva família. Però David Flores fa setmanes que és protagonista d'uns rumors que van agafant més força a mesura que passen els dies.

El jove va saber que la seva mare, per enfrontar-se a Antonio David, va amenaçar-lo de treure uns documents que podrien deixar-lo en ridícul.El que Rocío Carrasco no va explicar és que, en aquests papers, el més afectat era el seu fill, David.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.
David Flores està enfadat amb la seva mare, Rocío Carrasco | Catalunya Diari

Aquest, tot just assabentar-se, es va enfadar. Va elaborar un pla amb el seu pare perquè, en el moment en què s'ensenyessin aquests papers, pogués demandar a la seva mare. Afortunadament, la intimitat i l'honor de David Flores estan intactes.

Motiu més que suficient pel qual el germà de Rocío Flores no ha fet un pas endavant. Malgrat que, això sí, en una setmana podria passar una cosa que fa anys que l'opinió pública espera: el retrobament entre mare i fill.

Una trobada molt esperada

Malgrat que al principi el retrobament de David i Rociíto estava més lluny que mai, avui en dia, aquesta afirmació podria canviar. Mare i fill podrien estar més a prop que mai de retrobar-se i de solucionar tots els problemes. Però per què es produiria aquesta trobada, quan i on?

Ha arribat la data que els més devots de Rocío Jurado fa temps que esperen. Aquest any fa 16 anys que la cantant ens va deixar, per la qual cosa els que més la recorden no han dubtat a organitzar-li diversos homenatges.

Sense anar més lluny, el 28 de maig vinent, de la mà de l'Associació Cultural de Rocío Jurado, s'ha organitzat una cita. Una que coincideix amb el Dia Internacional de Rocío Jurado.

Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.
L'homenatge a Rocío Jurado torna a ser notícia un any més | GTRES

Un acte religiós, una visita al mausoleu de Rocío al cementiri municipal i un dinar que s'oferirà a les persones que acudeixin. Aquests seran els actes que faran del pròxim dissabte un dels esdeveniments més especials de l'any per homenatjar Rocío Jurado.

No obstant això, hi ha alguna cosa que encara no s'ha resolt: aquest any acudirà Rocío Carrasco?

Mare i fill es retroben

A aquest esdeveniment tan especial s'espera que hi acudeixin els fills de la cantant, els nets i els germans. Hi seran presents Ortega Cano, Gloria Camila i José Fernando, a més dels nets de la cantant, Rocío i David Flores.

Tot i això, encara es desconeix si aquest any Rocío Carrasco estarà present a l'esdeveniment. Cal recordar que fa un any, la filla de Rocío Jurado es trobava immersa en l'enregistrament i l'emissió del seu documental. Un en què es queixava que des de fa anys no era convidada a aquest tipus d'esdeveniments.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco podria retrobar-se amb els seus fills en l'homenatge a la seva mare | Mediaset

Canviarà aquest any la situació i es presentarà Rocío Carrasco al mausoleu de Rocío Jurado?

Les decisions més equivocades de Rocío Carrasco

Malgrat que es podria retrobar amb Rocío i David Flores, tot sembla indicar que un any més, la filla de la cantant s'absentarà. Rociíto fa setmanes que vol allunyar-se dels mitjans i això no faria més que posar-lo al punt de mira.

Un clar exemple és la seva absència a les noces del fill del Carmen Borrego. Una absència que ha provocat la indignació de les Campos, amb qui Rociíto mantenia una estreta relació d'amistat.