Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros assumeix el que era un secret a veus per als seus fills

La relació entre Marta López i els fills de Kiko Matamoros podria no ser tan bona com pretenen aparentar

Kiko Matamoros i Marta López Álamo no poden estar més enamorats, i bona mostra d'això ha estat el seu romàntic retrobament a Hondures. El tertulià té més clar que mai que vol passar per l'altar.

«M'encantaria que sonessin cocos de casament, des que soc aquí somio a casar-me amb la Marta», confessava emocionat. «Ho hem parlat i li ho he de demanar formalment. Per això no vull dir-ho en públic, però és en l'únic que penso des que soc aquí», reconeixia.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros va rebre la visita de la seva parella a 'Supervivientes' | TELECINCO

«Estic tan enamorat i tan feliç», afegia el col·laborador de 'Sálvame', deixant clar que la visita de la seva xicota havia estat un xut important d'energia per afrontar amb força el 'reality'.

«Em faltava una part de mi sense ella. Saber que em dona suport i que tenim un projecte i un futur il·lusionant em fa molt feliç. Estic en un núvol», confessava el tertulià.

Davant d'això, no hi ha cap dubte que la model ha canviat la vida completament a Matamoros, i la veritat és que ha aconseguit guanyar-se fins i tot l'afecte dels seus fills.

Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, ha sabut guanyar-se l'afecte dels seus fills | Gtres

De fet, Marta aconseguia que Kiko reprengués el contacte amb tots ells i millorés la seva relació. No obstant això, els problemes amb la petita Anita segueixen sent un assumpte pendent per resoldre que entela la seva felicitat.

Encara que, lluny del que pugui semblar, des de 'Sálvame' han desvelat que no és or tot el que llueix a la vida de Matamoros. «Diego i Laura no estimen tant com diuen Marta, la xicota de Kiko Matamoros, i això jo crec que al seu pare li ha de produir profunda tristesa», assenyalaven.

Encara que la model ja es pronunciava sobre el tema fa temps, deixant clar que ella mai s'havia sentit menyspreada. «Si passa alguna cosa, jo no ho sé», comentava sobre això.

Kiko Matamoros descobreix el que els seus fills opinen de la seva xicota

Per la seva banda, Diego Matamoros sembla donar suport al cent per cent a la relació del seu pare. «El que hagi de venir, bé serà, ja sigui el casament o un nen», opinava.

Ja en el seu moment argumentava que «si ells són feliços, jo els veig com sigui. Les decisions les pren ell. És la seva vida i si és pare o vol ser-ho, benvingut sigui», deia amb total sinceritat.

Així mateix, Diego tampoc se sorprenia amb el fet que el seu pare vulgui tenir un altre nen, ja que li encanta passar temps amb ells.

Imatge de la família Matamoros.
Els germans Matamoros durant una celebració familiar | Instagram: diegomatflo

«L'avi es mor amb el seu net, quan estic amb Matías i parlem, ell em demana fotos i vídeos. El 'maco' és com l'anomena Matías el meu pare», revelava.

Mentre que la seva germana Laura també sembla veure amb bons ulls la parella de Kiko. Tot i que van sorgir certes especulacions sobre un distanciament entre totes dues, han deixat molt clar que tenen molt bona sintonia.

«Ella ho porta fenomenal, té 25 anys, o sigui que imagina't... Si el meu pare és feliç per què no ho seré jo. Ella és una nena molt culta per a l'edat que té», confessava la 'influencer'.

Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall
Anita Matamoros fa temps que no parla amb el seu pare | Europa Press

Lamentablement, l'única que sembla estar en contra d'aquesta relació és Anita Matamoros. «No tinc a veure res amb ella gràcies a Déu», apuntava la noia. Tant és així, que Kiko es veia obligat a posicionar-se entre ella i la seva xicota.

«Fa gairebé sis anys que és a Instagram i els seus primers seguidors els va tenir perquè es diu Matamoros. Marta ni s'avergonyeix ni s'amaga ni té res a ocultar i evidentment ella sap que possiblement no l'afavoreixo per a algunes marques per moltes coses», sentenciava.

«N'hi ha una que m'amaga i una altra que no, a la seva mare sí que la treu o apareix. Em sembla molt bé que renegui de mi, però no que humilia la meva xicota en determinats esdeveniments. Puc transigir amb què es tregui el cognom, ara que prohibeixi a la meva xicota...», sentenciava el col·laborador.