Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores explica els detalls i la relació es podria trencar d'aquí a pocs dies

Rocío Flores s'ha sincerat en ple directe

Rocío Flores s'ha incorporat com a col·laboradora a Supervivientes. I per aquest rol no ha dubtat a revelar informació rellevant de dos dels concursants que mantenen una relació: Alejandro Nieto i Tania Medina. Informació que fa referència a una situació que està provocant que la parella estigui cada cop més a prop de trencar la seva història d'amor.

En concret, ha aprofundit en el suposat flirteig que la canària va tenir amb un actor temps abans d'entrar al reality.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Alejandro Nieto i Tania passen per una crisi | Mediaset

 

Rocío Flores dona més dades

La filla d'Antonio David a l'últim programa ha volgut continuar comentant la crisi dels participants. Crisi que s'ha produït quan Marta Peñate li ha revelat que la seva parella havia flirtejat amb un actor. Fet que l'al·ludida ha negat i que ha provocat que la parella tingui una discussió i estigui cada cop més distanciada.

La col·laboradora ha donat més detalls del suposat flirteig. Ho ha fet després que fins i tot es parlés que Tania va convidar l'altre noi a compartir jacuzzi. Informació que va ser donada en plató per Iván González.

Davant això, Rocío ha exposat: «Si a Alejandro se li arribés a comentar el tema del jacuzzi, es pot quedar molt tranquil per aquesta part. La seva xicota no és la persona que convida l'actor a aquest lloc».

Així mateix, ha afegit: «Ivan no té relació d'amistat amb l'intèrpret. De fet, em consta que han parlat després i s'han sentit força molestos. I també em consta que aquesta persona ho ha deixat de seguir a les xarxes socials després de tot el que ha dit».

«Aquesta persona no vol saber res del tema, vol centrar-se en la dedicació a la seva feina. No vol tenir res a veure amb cap polèmica».

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha aclarit qüestions sobre el citat flirteig | Mediaset

 

Rocío Flores i el seu enfrontament a plató

La filla de Rociíto, a més de donar aquestes dades, no ha dubtat a qüestionar el comportament de Nieto amb la seva noia. I això ha provocat que el defensor d'ell, César, hagi exposat: «Fa uns mesos ella es va sentir atreta per un altre noi i ha tingut una ruptura traumàtica. Per això, és tan difícil d'entendre que Alejandro senti gelosia?».

«Ell no només té gelosia i por perquè ella es pugui sentir atreta per un altre. Ell el que no vol és estar en boca de ningú, però entenc que la Tania digui que és injust».

Davant d'aquestes paraules, Flores ha intervingut per preguntar-li a aquell: «Llavors, a Alejandro el que importa és l'opinió pública?». César ha respost clarament: «No, però això li fa mal, fa mal a tothom».

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores ha discutit amb el defensor d'Alejandro | Instagram

La noia no s'ha quedat callada: «L'altre dia vam veure en un vídeo on ell li preguntava a ella el perquè havia de parlar amb un noi que no coneixia. Aquí el problema està en el pensament de Nieto, a qui simplement molesta que la seva parella pugui parlar amb algú».

El defensor, visiblement enfadat, ha intervingut: «No és així. Fins que van trencar tenien una relació normal». I la seva indignació ha anat a més quan Rocío ha dit: «Mentida». El convidat s'ha dirigit a ella molt molest: «No em diguis mentider. Jo soc un senyor».

La tensió ha estat tan gran que el presentador, Carlos Sobera, ha donat pas a la publicitat. I després d'aquesta, l'amic del gadità ha volgut parlar per dirigir-se a la col·laboradora: «Vull demanar disculpes si m'he posat tens, però no m'agrada que em diguin mentider. Només crec que ho podies haver qualificat d'una altra manera perquè no coneixes anteriorment la parella».

Ella ha decidit donar la rèplica: «El que hem vist a La isla de las tentaciones no és el mateix que tu expliques. Tu justifiques comportaments».