Muntatge d'Esperanza Aguirre i el seu marit

La mort que està fent perdre un dineral a Esperanza Aguirre i al seu marit

Esperanza Aguirre prefereix no parlar de la situació de la seva família

Esperanza Aguirre ha estat una de les presidentes més estimades de la Comunitat de Madrid, tot i que molts van intentar dinamitar la seva trajectòria. Ja no forma part activa de la política, però continua sent una persona molt perseguida perquè genera molt d'interès. Està casada amb Fernando Ramírez de Haro, hereu d'un patrimoni que té problemes.

Esperanza Aguirre, segons informa el portal JALEOS, ha perdut molts diners des que va morir la seva sogra Beatriz. Era coneguda com la marquesa de Casa Valdés, una personalitat molt respectada a Astúries, on posseïa un palau que ara està a la venda. La propietat ha canviat diverses vegades de preu, sempre a un de més baix, perquè ningú vol comparar-la.

Esperanza Aguirre somrient
Esperanza Aguirre ha participat en diversos programes del cor | EP

Esperanza fa temps que està retirada en un segon pla, però tots els seus passos es converteixen en notícia perquè continua sent força famosa. Els diners que estan perdent després de la mort de la seva sogra estan en boca de tots perquè ningú no pensava que la situació fos així. El palau de Pravia, una localitat asturiana, cada cop costa menys i ningú no serà capaç de recuperar el valor que ha perdut.

Esperanza gaudia d'una relació especial amb Beatriz, de fet van estar vivint juntes durant els últims anys de la marquesa. La sogra de l'expolítica va morir el febrer del 2019, una notícia que va commocionar la crònica social. Fernando Ramírez de Haro va estar força afectat, malgrat que la seva mare va marxar amb 92 anys.

Aguirre gaudeix d'un gran talent al món de la comunicació, per això ha participat en diversos programes. Té a l'esquena un exèrcit de seguidors que cada vegada té més poder, per això la seva presència a la petita pantalla hagi augmentat. La seva gestió a la Comunitat de Madrid va estar carregada de polèmica, però la seva carrera televisiva és força favorable.

Esperanza Aguirre sap que la família ja ha decidit

Esperanza és una persona tremendament discreta i mai no donarà explicacions sobre un assumpte tan privat, però la polèmica és pública. Diversos mitjans s'han fet ressò del desastre immobiliari: ningú no vol el palau de la marquesa Beatriz. Els seus hereus estan cansats de rebaixar el preu i han decidit que es quedarà tal com està, no faran cap canvi més.

Esperanza Aguirre i el seu marit passejant
Esperanza Aguirre sap tot el que fa Fernando | Europa Press

Aguirre és conscient que el seu marit va posar a la venda la casa d'Astúries per 980.000 euros, quantitat que ha baixat. Actualment és a 899.000, és a dir, n'han perdut més de 80.000 perquè ningú no vol ser el nou propietari. Segons la investigació realitzada a JALEOS, el palau necessita una gran reforma, motiu pel qual tots es fan enrere.

Fernando, seguint les informacions publicades al mitjà anterior, no està disposat a continuar negociant amb la casa de la seva mare. El preu que ha posat «es mantindrà així costi el que costi trobar un comprador, no volen entrar en negociacions a la baixa». L'antiga líder de la Comunitat de Madrid està d'acord, ja que dona suport al seu marit en tot allò que cal.

Esperanza Aguirre té un nou problema

Esperanza és una figura pública perquè ha dedicat part de la seva vida a la ciutadania, però sempre ha intentat ser discreta. No vol que la seva privadesa es converteixi en objectiu dels periodistes i ara té un problema per tot el que s'està explicant. L'herència de la marquesa Beatriz no era tan brillant com semblava, ningú no vol fer-se amb la joia de la corona.

Aguirre ha estat al palau, sap que té 40 habitacions i que les instal·lacions necessiten una reforma. Fernando Ramírez de Haro intenta vendre'l des de fa més de 18 mesos i no ho aconsegueix, però no ha perdut la paciència. Sap que tard o d'hora trobareu algú que es vulgui fer càrrec, ja que té molts punts positius.