Belén Esteban torna a 'Sálvame' atacant el personatge de moda del país

La 'princesa del poble' ha tornat de les seves vacances amb les piles carregades

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban té clara la seva opinió sobre la separació d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas | Telecinco

Belén Esteban ha tornat de les seves vacances amb les piles molt carregades. La col·laboradora va tornar al seu programa aquest passat dimarts, coincidint també amb el retorn de Jorge Javier Vázquez i l’aparició de Mila com a col·laboradora després d’anunciar el seu càncer.

Un dels temes més populars de l'estiu tractats en 'Sálvame' ha estat la separació del torero Enrique Ponce i la seva dona Paloma Cuevas. Aquesta ruptura va sorprendre molts, ja que la parella s'havia mostrat com una de les més estables del panorama nacional. A tot això cal sumar-li la nova relació sentimental del torero amb la jove Ana Soria.

Pel que sembla Belén Esteban és molt amiga de Paloma Cuevas, o almenys mantenen una excel·lent relació, motiu pel qual Belén Esteban no va voler parlar molt de sobre aquesta separació al principi de l'estiu. 
 

Belén Esteban carrega contra Enrique Ponce

La col·laboradora ha tornat amb les piles carregades, i per primera vegada s'ha pronunciat sobre el succeït. Belén Esteban ha carregat durament contra Enrique Ponce. La de Paracuellos no s'ha tallat ni un pèl i ha dit tot el que pensa sobre el torero i la seva nova vida.

La tertuliana ha deixat ben clar que no li ha semblat res bé com s'ha portat Enrique Ponce. «L'exposició pública tot l'estiu ha estat demencial», ha comentat Belén al programa de Telecinco. La col·laboradora creu que el torero podria haver estat més discret respecte a la seva nova relació amb Ana Soria després de tants anys de matrimoni. «Era necessari tant?», s'ha preguntat.

Belén creu que Enrique Ponce ha trigat molt poc a fer pública la seva relació amb Ana Soria. A més, veu de mal gust que la nova parella pengi tantes fotos a les xarxes socials, ja que creu que li podria fer mal a Paloma Cuevas. Malgrat això, la col·laboradora ha confessat que la seva amiga Paloma es troba bé i tranquil·la.

És clar que Belén Esteban maneja informació sobre la ruptura. En tot moment ha dit que ella no dirà absolutament res per respecte a la seva amiga. L'única cosa que la tertuliana ha fet és criticar l'actitud d'Enrique Ponce, ja que creu que no és la més adequada en aquests moments.


Comentaris

envia el comentari