Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario

Belén Esteban torna a la càrrega contra María José Campanario: «Estarà entretinguda»

La col·laboradora ha esclatat després de descobrir que el seu ex, Jesulín, estaria gravant la seva docu-sèrie

Si no en teníem prou amb les guerres entre Rocío Carrasco i Antonio David o la dels Pantoja, ara una nova s'acosta. I és que, tal com anunciaven a 'Sálvame', Jesulín també estaria preparant la seva pròpia docu-sèrie.

Al més pur estil de Carrasco, el torero té ganes de trencar el seu silenci i explicar la seva pròpia versió de la història. Així ho confirmava el reporter Pablo López. Un escàndol de dimensions estratosfèriques que, si es confirmés, podria posar cap per avall novament els fonaments de la premsa del cor.

«Jesulín vol treure draps bruts de quan estava amb Belén Esteban i de com es va trencar aquesta relació. Hi entrevistes que s'han concedit a companys en les quals volen planxes, ganivets», assegurava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Just quan encara no ens havíem recuperat de l'impacte de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ara els qui semblen que tenen ganes de parlar són els Janeiro.

Una docu-sèrie que podria destronar la mateixa 'princesa del poble', i és que per fi Jesulín explicaria la seva versió dels fets. Així, abordaria assumptes tan importants com els primers anys de vida de la seva filla Andrea, o la veritable relació que manté amb ella.

A més, descobriríem de la seva mateixa veu el que va passar aquella nit en què Esteban va abandonar Ambiciones per no tornar. I és que, recordem, que la col·laboradora sempre ha acusat el seu ex de desentendre's completament de la seva filla gran. No obstant això, des de l'altre costat sempre han evitat entrar en polèmiques o comentar res al respecte.

La reacció de Belén davant l'anunci de la docu-sèrie de Jesulín

Davant aquesta informació, i lluny del que es podria esperar, Belén s'ho ha pres amb força humor. «Estic afectadíssima», responia amb ironia i bastant segura de si mateixa.

«Podràs sentir la por que sent Antonio David», li advertien. «Està en negociacions molt avançades, falta per determinar l'ok' de Jesulín, però t'asseguro que no quedes en un bon lloc».

«La docu-sèrie no s'ha acabat del tot. La docu-sèrie està en tràmits», matisaven. No obstant això, Esteban no ha acabat de creure's la notícia. «Això és mentida. Jo t'agraeixo que portis aquesta informació», ha dit. «Tant de bo, tant de bo la faci».

«Tant de bo fes aquesta docu-sèrie i digués per què no fa moltes coses. Que no la faci l'agost que estic de vacances, que la faci per a finals de juliol que encara soc aquí. Quan sigui la docu-sèrie, doncs res, no passa res», comentava.

Lamentablement, l'entorn proper a Jesulín no ha trigat a negar aquesta informació. Semblaria que el torero està centrat en altres projectes televisius, i no tindria intenció en remoure el passat.

I és que ell mai consentiria que se sobrepassin els límits relacionats amb la seva vida privada. Precisament per això, han negat rotundament que hi hagi alguna negociació relacionada amb aquest suposat projecte.

Encara que la cosa no quedava aquí. I és que a 'Sálvame' també informaven que María José Campanario hauria començat a treballar en un poble de Saragossa que només té 6.000 habitants.

I novament la 'princesa del poble' ha recorregut a l'humor: «Això de treballar està molt bé», ha dit. «Estarà molt entretinguda... Jo me n'alegro, si està treballant, me n'alegro molt», ha assenyalat amb certa ironia.

Quan en el programa han esmentat que el trasllat de Campanario obligaria en el seu marit a desplaçar-se per anar a veure-la, Esteban ha aprofitat per llançar una nova indirecta.

«Si no puja a Madrid, anirà a Saragossa?», comentava amb relació al fet que el destre no sol visitar la capital ni tan sols per veure les seves dues filles.

L'últim retrobament tenia lloc fa unes setmanes, quan Jesús per fi es reunia amb Andrea i Julia Janeiro per menjar. Era la mateixa Belén qui donava la notícia. Un fet que no va ser molt ben rebut per l'altra part.

«No passa res perquè un pare vegi a una filla... amagar les coses tampoc ho entenc», explotava ella després que li donessin un toc d'atenció per parlar més del compte.