Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban celebra els 50.000 euros que enfonsen la seva pitjor enemiga

Belén Esteban rep una feliç notícia en el seu pitjor moment personal

Belén Esteban està de celebració després de conèixer una última hora que afecta directament una de les seves màximes enemigues. La col·laboradora, que cada cop està més recuperada del seu accident a Sálvame, està molt atenta a tot el que passa al seu voltant.

Encara més si aquests esdeveniments li suposen una alegria que l'allunyi, per un moment, dels seus problemes. I, precisament, són problemes els que tindrà Olvido Hormigos per fer front a la condemna que li ha imposat un jutge. Olvido ha perdut el judici que tenia amb Alessandro Lequio i li haurà d'abonar 50.000 euros.

Belén Esteban rep la millor notícia durant la seva recuperació

Belén Esteban i Olvido van protagonitzar una de les baralles més sonades després de coincidir a GH VIP 3. A la casa de Guadalix, es van barallar i es van declarar la guerra, una guerra on va entrar de ple també Jorge Javier.

Tot i això, durant la seva trajectòria a la televisió, també ha tingut els seus més i els seus menys amb altres col·laboradors de Telecinco. Entre ells, Alessandro Lequio amb qui ha mantingut una guerra judicial que aquesta setmana arribava al seu final.

Belén Esteban
Belén Esteban s'assabenta que la seva enemiga ha estat condemnada per la justícia | Telecinco

Hormigos ha estat condemnada a pagar 50.000 euros al col·laborador d'Ana Rosa i a la seva dona, María Palacios, per atemptar contra el seu honor i intimitat. Tot perquè va assegurar haver mantingut una relació íntima amb l'aristòcrata mentre estava casat. Per ratificar el seu testimoni, va descriure la llar de Lequio i el matrimoni va decidir emprendre accions legals.

«Les manifestacions detallades en aquesta demanda de la senyora Olvido Hormigos, parlant sobre la vida íntima del senyor Alessandro Lequio i la senyora María Palacios», diu la sentència. «Sobre infidelitats i trobades sexuals són constitutives d'una intromissió il·legítima en el dret a la intimitat dels demandants», explica.

Belén Esteban amb Olvido Hormigos
Belén Esteban i Olvido van protagonitzar una gran baralla a 'GH VIP 3' | Catalunya Diari

Així les coses, després de perdre el judici, «haurà d'abonar la quantitat de 30.000 euros a María Palacios i 20.000 euros a Alessandro Lequio». Tot això en «concepte d'indemnització de danys i perjudicis morals».

A més dels 50.000 euros que haurà de pagar al matrimoni, també està obligada a fer-se càrrec de les costes. 20.000 euros més que fan un total de 70.000 euros que hauran de sortir de la butxaca d'Olvido.

Belén Esteban es cobra la seva venjança

Per Belén Esteban, conèixer la sentència d'Olvido l'omple d'alegria per una raó doble. D'una banda, perquè la seva màxima enemiga ha estat condemnada i una altra perquè, de manera col·lateral, també en surt perjudicat Toño Sanchís.

Recordem que l'exrepresentant de Belén i Olvido es van unir per anar-hi en contra en el judici amb Toño. Hormigos es va posicionar al costat de Sanchís i va carregar en més d'una ocasió contra la col·laboradora de Sálvame.

Olvido Hormigos
Olvido Hormigos ha estat condemnada a pagar 50.000 euros | GTRES

Ara, és l'ex de Jesulín qui celebra la sentència considerant que, per fi, n'ha obtingut la venjança. Un altre que també s'alegrarà, serà Jorge Javier qui va protagonitzar un desencontre sonat amb l'expolítica durant un Deluxe.

El català no va dubtar a fer-la fora del plató després que Olvido discutís amb Patiño. «Ets una de les persones més brutes que ha passat per Sálvame Deluxe. Ves-te'n a la merda! Pocavergonya. Ja n'hi ha prou», li va cridar. «Aquí s'acaba la carrera d'aquesta senyora. Quin fàstic! Quina gentussa!, aquesta dona no ha de trepitjar més un plató», va sentenciar.

De moment, l'exconcursant de GH VIP encara pot apel·lar al Suprem per evitar la condemna. No obstant això, es tracta d'una cosa molt arriscada, ja que, si torna a perdre, podria haver d'abonar 30.000 euros més. Això suposaria un total de 150 000 euros que hauria de pagar a Lequio.