Belén Esteban

Belén Esteban confessa per fi qui la va ajudar a deixar els seus mals hàbits

Belén revela qui va ser allà en el seu pitjor moment

Belén Esteban va viure el darrer dimecres un dels dies més emotius de la seva llarga etapa a 'Sálvame'. Va haver de sentir de nou Alicia Senovilla, que va criticar Belén a la seva manera i la picabaralla va tornar a sortir a la palestra. També va ser franca a l'hora de parlar-ne dels mals hàbits i de qui la va ajudar a deixar-los.

Totes dues van treballar juntes als inicis a la televisió de Belén, però no van acabar bé. Això sí, la madrilenya va treure foc pels queixals quan va sentir Senovilla dir que aleshores ella va salvar la tertuliana. «A Belén Esteban ningú l'ha salvada, Belén Esteban es va salvar ella fa onze anys, entesos? Em vaig salvar jo mateixa», tancava.

Belén Esteban s'obre en canal explicant qui la va rescatar

En uns àudios que va emetre el programa, Alicia comentava el següent. En una baixada de sucre de la col·laboradora quan era al programa d'Antena 3, va afirmar que va ser ella qui la va ajudar. «És clar que em va ajudar, si no ho hagués fet, estaria cometent un delicte», contestava Belén més enfadada que mai amb la seva enemiga televisiva.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Alicia Senovilla
Belén Esteban va confessar la veritat en sentir les paraules d'Alicia. | CatalunyaDiari

Tot i que la televisiva no volia escalfar-se, ja que «no li interessa res de la vida d'aquesta senyora», Belén Esteban va rememorar aquells temps. Uns en què no estava bé per culpa de les seves addiccions passades. Amb tot, la tertuliana de Telecinco va afirmar que en aquell moment van ser la seva família i els seus amics de sempre qui la van ajudar més. I és clar, també la seva força de voluntat va donar els seus fruits.

Les addiccions van poder acabar en la seva sortida de 'Sálvame'

«He estat 11 anys sense una sola recaiguda. Salvadora de què? Si jo m'he hagut de salvar alguna vegada a la vida, m'he salvat jo sola. Ningú m'ha salvat de res. Ningú. M'he salvat jo soleta. Em van ajudar els meus, a qui no vull anomenar, les meves dues amigues íntimes i part de la cúpula d'aquest programa. Però sortir, vaig sortir jo sola! Vaig tenir ajuda, i la veritat que m'encantaria parlar del tema, però no ho faig per la meva família», sentenciava.

Això sí, en un moment donat, Belén va agrair el suport de tres pilars del programa de Telecinco en una reunió que no oblidarà mai. «Jo me'n recordo d'un dia, fa molts anys, que em fiquen al despatx Raúl Prieto, David Valldeperas i Jorge, que estava assegut», començava Belén.

L'abraçada més emotiva entre dos amics

«Jo entro i estava fatal, però fatal, ho reconec. I, és clar, Raúl i David dient-me: "No pots seguir…" I Jorge va dir una frase, que no diré perquè sé que la meva mare ens veu i li pot fer mal. En aquella reunió, jo deia que tot era mentida, jo ho negava, com és lògic. Però aquesta reunió em va ajudar molt, ho dic sincerament», va dir mirant fixament el presentador, que veient que trencava a plorar, li va fer un petó i una abraçada en ple directe.

«La meva mare pateix amb aquestes coses, però el que vull dir és que qui vol, pot. Fa 11 anys que en vaig sortir. No he tingut ni una sola recaiguda», deia uns segons abans de trencar-se.

El cas és que Belén és feliç amb el pas que va fer fa anys: «Me n'alegro molt ara perquè el meu psicòleg em deia que quan em veiés al mirall m'havia de dir quant valc i que maca estic. Sé que ara estic grassoneta, tinc més pit, més panxa i més cul, però soc jo, la que vull ser, Belén Esteban», sentenciava davant l'ovació del públic present.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!