Primer pla de Victòria Frederica a la desfilada de Dior

Victòria Frederica enxampada per Telecinco: A la Zarzuela a altes hores de la matinada

Una dada de la vida de Victòria Frederica ha sortit a la llum

Victòria Frederica de Marichalar i Borbó sol estar al punt de mira. Doncs tot i formar part de la Família Reial, ella fa allò que vol amb la seva vida i sol estar al focus mediàtic. Tot i això, ara ha sortit a la llum una dada que té a veure amb les nits que viu la jove.

És conegut per tots que la néta de l'emèrit té una vida social molt atrafegada. No hi ha esdeveniment que la influencer es perdi, i la seva presència davant de les càmeres sempre dona molt de què parlar.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A Victòria Frederica li encanta aparèixer a les festes més exclusives de la capital, i sempre ho fa ben envoltada dels seus amics. Ara, una nova informació revelada pel programa 'Socialité' ha llençat una mica de llum sobre el lloc on acaba Victòria Frederica les seves festes.

Al descobert les nits de Victòria Frederica

Recentment, el programa presentat per Núria Marín, 'Socialité', ha revelat una notícia que ens ha deixat tothom amb la boca oberta. I és que, a través del testimoni d'un taxista, hem pogut conèixer que després d'una llarga nit de festa, Victòria Frederica va a la Zarzuela.

Sí, com han llegit. El taxista ha parlat amb el programa, revelant que s'ha encarregat de portar diverses vegades la filla de la infanta Elena a la Zarzuela després d'acabar la nit. Segons ha explicat al programa, la noia donava la direcció de Palau per recollir-se després d'una nit de lleure:

Imatge de Victòria Frederica intentant esquivar la premsa
El programa 'Socialité' ha revelat una sorprenent dada sobre les nits de Victòria Frederica. | Europa Press

«Jo el que vaig entendre al principi és que anava a casa del pare, però va preferir dir-me la direcció de Palau. Em va dir 'bé, doncs vaig a la Zarzuela'», apunta el taxista. A més, aquest testimoni ha reconegut que Victòria és molt educada i sempre ha mantingut les maneres en les diverses ocasions que han coincidit:

«He de dir que va ser molt educada i molt correcta durant tot el camí, que va ser llarg», apunta el testimoni. Per aportar més credibilitat al testimoni, el taxista parlava sobre com era el moment de deixar Victòria Frederica a casa.

«Li van obrir des d'una garita on hi havia com una porta i després li van obrir una altra porta d'una zona asfaltada. Òbviament, ningú de la família no va sortir a obrir-li la porta», assegura.

La veritat és que ningú no podria imaginar una cosa així. Tot i que és cert que la jove manté molt bona relació amb la resta de la família reial. La presentadora del programa, en to de broma, aprofitava per reconèixer que ella també acabaria una nit de festa a Palau.

«Jo també aniria a la Zarzuela, que allà hi ha servei les vint-i-quatre hores. I em farien uns macarrons a les quatre del matí, que me'ls menjaria més a gust que un arbust», assenyalava Núria Marín.

El gran defecte de Victòria Frederica

Però aquest no ha estat l'únic tema que ha tractat 'Socialité'. El programa de Telecincos'ha fet ressò d'un vídeo publicat per Victòria Frederica amb la seva amiga. En ell, la socialité parla amb la seva amiga de les coses que odien l'una de l'altra.

L'amiga de Victòria Frederica no s'ha tallat un pèl, i li deixava anar el gran defecte que té: «Odio que siguis tan impuntual», assenyalava.

Pel que sembla, Victòria Frederica no controla gaire bé els temps. Es veu que, més d'una vegada, ha fet esperar la seva amiga més del compte. Això sí, cal destacar que el vídeo ha estat clau d'humor. I és que es tractaria d'una tendència molt habitual ara a la plataforma de TikTok