Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023' desvela el fitxatge que ningú s'esperava

'Supervivientes 2023' arriba carregat de polèmica i sorpreses

'Supervivientes' ha confirmat a través de 'Socialité'un dels seus darrers fitxatges que s'unirà a altres concursants com Adara Molinero, Patricia Donoso o Jonan Wiergo.

Com ja han fet en altres programes, aquest nou concursant sorgeix de col·laboració amb la televisió italiana. Tal com va passar amb Gianmarco Onestini o com ara passa amb Oriana Marzoli que es troba participant a 'GH VIP' d'Itàlia.

Aquest és l'italià que es cola entre els fitxatges de la nova edició de 'Supervivientes 2023'

Així, 'Supervivientes' s'ha portat aquesta vegada a Artùr Dainese, un jove de 33 anys i que ha participat com a temptador a la versió italiana de 'La isla de las tentaciones'. És model i està força lligat al mar, per la qual cosa no tindrà problema amb això als Cayos Cochinos en aquesta edició de 'Supervivientes'.

Primer pla del model Artùr Dainese
Artùr Dainese és participant oficial de Supervivents 2023 | Instagram @arturdainese

La notícia l'ha donat 'Socialité' al migdia i ja han rumorejat sobre un possible idil·li entre ell i Adara Molinero, com ja va passar amb ella i Gianmarco a 'GH VIP'.

Artùr Dainese no tindrà problema amb l'idioma, ja que ha treballat durant anys d'Eivissa com a cambrer, tal com han exposat a 'Socialité'. No obstant això, ja fa 13 anys que està establert a Itàlia.

A més, al nou concursant li encanta viatjar, sobretot a llocs paradisíacs, com mostra al perfil d'Instagram. Pel que se sentirà com peix a l'aigua a les platges de 'Supervivents'.

Per afegir més competència al càsting de 'Supervivientes', Nuria Marin assegura que el nou fitxatge és «molt competitiu i molt de posar-se a prova».

«No puc esperar més per fer aquesta experiència i ho donaré tot», ha assegurat el model italià al vídeo promocional del seu fitxatge de 'Supervivientes'.

La nova edició de 'Supervivientes' arrenca dijous que ve i, des de dilluns, ja hi haurà una preestrena a Mitele plus. Tot just queda una setmana per descobrir com s'ho faran els nous concursants en aquesta edició que promet ser la més «extrema de totes».

Artùr Dainese, el nou fitxatge de 'Supervivientes 2023', haurà de conèixer els seus companys

Gairebé tots els concursants parteixen amb un avantatge i és que es coneixen els uns als altres i, per tant, coneixen els seus punts forts i febles. Tot i això, el nou fitxatge sortirà de noves, tant als realitys d'Espanya com amb els seus companys. Però no és l'únic, ja que Bosco Martínez-Bordiu o Ginés Corregüela, altres dels concursants de 'Supervivientes' ja confirmats, mai no han participat en un reality ni en res que tingui a veure amb Telecinco.

D'altra banda, hi acudeixen Adara Molinero, que ja és una experta en realitys i que ha guanyat 'GH VIP'. De fet, parteix com una de les favorites a guanyar aquesta edició segons els espectadors i el que es rumoreja per Twitter. Altres com Patricia Donoso, Gema Aldón, Asraf Veno o Raquel Mosquera que també faran parlar molt.

Artùr Dainese
Artùr Dainese és model i ha participat en la versió italiana de 'La isa de las tentaciones', ara participarà a 'Supervivientes 2023' | Instagram @arturdainese

De fet, aquesta setmana ja s'han filtrat fotos d'algun dels concursants a l'aeroport. I ja tots estan preparats per a aquesta aventura, per la qual cosa cap no disposa ja de comunicació amb l'exterior.

El gran salt de l'helicòpter es podrà veure dijous que ve, encara que el nou concursant, Artùr Dainese, ja prometi per a aquesta prova, ja que al seu perfil d'Instagram hi ha altres vídeos saltant de llocs més alts.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!