Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban confessa la gran relliscada de la seva vida: la seva feina, en perill

Belén Esteban assegura que no s'ho perdonarà mai

Belén Esteban fa molts anys que és a la televisió i, tot i haver-nos donat grans moments, coneguts com a belenazos, també ha viscut situacions complicades.

Després de més de deu anys com una de les estrelles de Sálvame, Belén ja sap com funciona el programa. L'exposició pública dels seus tertulians és tan alta que qualsevol aspecte de la vida privada pot generar quinze dies de debat.

Belén encara no ha après a trobar l'equilibri entre fer espectacle i preservar la seva intimitat. Ara acaba de destapar una cosa de la qual es penedeix moltíssim, ja que ha generat una guerra amb una de les seves íntimes amigues. Belén no s'ho perdona.

Belén explica com va trair la seva íntima amiga

Belén Esteban ha vist com una de les seves més íntimes amigues, Raquel Bollo, ha tornat a Sálvame.

Ha estat per uns deutes que suposadament té amb el propietari. El que pocs sabien i Belén ha intentat amagar fins ara és que va ser ella la que va delatar al seu moment Raquel Bollo.

En un acalorat debat a plató, Belén s'ha vist obligada a confessar la veritat sobre Raquel Bollo.

Al seu moment, Raquel Bollo va arribar a deure fins a 12.000 euros a Belén Esteban. Eren amigues, Belén se'ls va deixar, però anava passant el temps i la Raquel no els tornava.

Imatge de Kiko Matamoros amb Belén Esteban a 'Sálvame'.
Belén veu com els seus fantasmes del passat, com Raquel Bollo, tornen al present. | TELECINCO
 

Es tracta d'un tema que forma part de l'esfera privada de Belén, encara que a Sálvame no van trigar gaire a fer-ho públic. Kiko Matamoros li ho ha recordat, amb una demolidora acusació: «Del primer deute de Raquel del qual ens vam assabentar va ser d'un que tenia amb tu, que ho vas explicar tu».

Aquí Kiko va encertar i Belén es va enfonsar. A més, ell va afegir que si no arriba a fer-se públic el deute de Raquel amb Belén, no l'hagués cobrat.

Belén assegura que es penedeix profundament d'haver explicat aquell secret als seus directors. «Vaig ficar la pota jo per dir-ho, no ho havia d'haver dit, em lamentaré tota la meva p*ta vida, d'acord?»

«Potser hauria preferit no cobrar el deute», assegura Belén. Kiko seguia: «la que vas col·locar el cartellet de 'morosa' a Raquel Bollo, vas ser tu, Belén, no jo».

La filtració sobre Belén de la qual Sálvame s'aprofita

Belén ha destapat sense voler la falta d'escrúpols de la direcció de Sálvame  Visiblement afectada, la de Paracuellos ha explicat que «em pesa moltíssim haver-ho explicat».

Primer pla de Raquel Bollo mirant cap a un costat i amb cara trista
Raquel Bollo reviu el seu pitjor malson per culpa de Belén. | Mediaset
 

Segons explicava seriosa i capcota, «la culpa va ser meva». Segons sembla, ho va explicar en una reunió prèvia al programa en què hi havia Kiko Hernández, Kiko Matamoros i Mila Ximénez.

Ella ho va fer en confiança i el programa ho va aprofitar per treure el tema públicament, per posar Belén en un compromís i humiliar Raquel.

Encara no queda clar qui va ser qui ho va traslladar als directors.  Belén no guarda rancúnia a ningú pel mal que li va fer a la seva amiga Raquel, ja que afirma que l'única culpable és ella per haver-ho dit.

Sálvame traeix Belén i la resta de col·laboradors

No és la primera vegada que a Sálvame es fan públics els temes i comentaris que es tracten en reunions privades. De fet, en els darrers mesos i davant de la baixada d'audiència de l'espai, és una pràctica habitual.

Fins i tot s'arriba a gravar els col·laboradors als lavabos, durant les pauses o als camerinos per després demanar-los explicacions en directe i davant de l'audiència.

Raquel Bollo no ha carregat contra Belén, tot i ser ella l'origen de tota aquesta polèmica que segueix tan vigent. La falta de discreció de Belén, ha estat de nou aprofitada per Sálvame per donar protagonisme a Aguasantas Vilches.

Ella va ser la parella del fill de Raquel i dependenta de la botiga que ella tenia a Sevilla. Ara ha explicat que Raquel comprava vestits de vuit euros i els venia per noranta. Fins i tot l'ha acusat de vendre roba de segona mà, i utilitzada per ella mateixa, com si fos nova.

Una de les víctimes d'aquest engany de Bollo hauria estat la mateixa Belén Esteban, que va arribar a saldar part del seu deute comprant vestits de l'exnora d'Aguasantas.