Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Belén Esteban confirma la decisió amb el seu marit en el pitjor moment possible

Belén està molt desanimada

Belén Esteban trigarà a oblidar el contratemps que va patir fa unes setmanes al plató de 'Sálvame'. Mentre recreaven una de les proves de 'Supervivientes', la col·laboradora va caure a terra amb la mala fortuna de lesionar-se a la cama. Els metges li van diagnosticar una fractura de tíbia i peroné.

Va ser molt més greu del que es va pensar en un primer moment. Els metges van dir que no caldria que passés pel quiròfan. Tot i això, fa uns dies va haver de ser intervinguda.

Els espectadors que van ser testimonis de l'accident de Belén es van adonar que allò era seriós. Els crits de dolor van arribar a espantar alguns dels seus companys, que van reclamar ràpidament la presència d'un facultatiu. Era incapaç d'aixecar-se de terra, amb unes molèsties que no podia suportar.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban amb el seu marit entrant a l'ambulància. | GTRES

Tot això mentre el programa seguia en directe, com si no hagués passat res. L'espectacle havia de continuar, va deixar anar Jorge Javier en to de broma.

Hi ha molt hermetisme amb la seva recuperació. La poca informació que arriba sobre els seus progressos no és gaire clara. L'última cosa que es va conèixer és que va molt més lent del que desitja.

El seu amic i company a l'espai de Telecinco, Sergi Ferré, va ser l'encarregat de donar l'últim comunicat. «He pogut estar 15 minuts amb ella. La intervenció va ser molt llarga, però ha anat tot molt bé», va assenyalar.

El metge va intentar ser molt gràfic amb ella. Li va explicar que «el peroné, si fos de vidre, és com si hagués explotat en mil trossos». Els dolors continuen i «no deixen de donar-li calmants i està dormint fatal», va apuntar el reporter.

Possiblement ningú no pensés que fos una lesió de tanta gravetat. Asseguren que Belén Esteban està enfonsada anímicament, que aquesta complicació li ha minat la moral. «Només entrar a l'habitació, s'ha posat a plorar, està molt desanimada», va recalcar el periodista.

Reconeix que «li agradaria ser a casa seva i està molt nerviosa». Els metges li han administrat una sèrie de calmants molt forts que provoquen que «cada dos per tres estigui adormida». És l'única manera que pugui suportar les molèsties.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a 'Sálvame' | Mediaset

Per ara, la de Paracuellos haurà de romandre ingressada al centre hospitalari durant deu dies com a mínim. Interessats sempre per la seva evolució, de moment no hi ha data perquè es reincorpori al programa.

Tot apunta que caldrà esperar uns quants mesos abans de tornar-la a veure en un plató. Per tant, no seria estrany que fins després de l'estiu no faci acte de presència a Telecinco. Encara que tampoc es pot descartar que acceleri els terminis de recuperació i vulgui tornar abans d'hora, amb crosses o en cadira de rodes.

Belén Esteban es mostra agraïda amb Miguel

Belén Esteban ha estat pràcticament desapareguda des que va passar l'accident. Tot i això, fa unes hores va reaparèixer a les xarxes socials compartint una bonica fotografia al costat de Miguel. Amb ella pretenia donar-li les «gràcies».

En els últims dies ha rebut moltes mostres d'afecte, però el que mai no li ha faltat en els mals moments ha estat el seu marit. Sempre molt pendent perquè no li faltés de res. Asseguren que en aquest temps no s'ha separat mai de la col·laboradora.

Stories de Belén on agraeix al seu marit
Amb aquest bonic missatge, Belén agraeix el suport del seu marit | España Diario

Sap que són moments molt complicats, sobretot en l'aspecte anímic. L'estada a l'hospital i la llarga recuperació que l'espera per davant l'acaben passant factura a la de Paracuellos.

Belén Esteban ha de tenir paciència. Els seus companys de 'Sálvame' desitgen veure-la com més aviat millor al plató totalment recuperada.