Melyssa Pinto amb posat seriós

Melyssa Pinto, de Telecinco, ingresada a l'hospital

Ella mateixa ho ha comunicat públicament

Melyssa Pinto és una de les cares més conegudes de Telecinco, ja que ha participat en diversos dels programes més famosos de la cadena. Precisament per aquest motiu, compta amb una autèntica legió de seguidors que ara mateix estan molt preocupats. Sí, perquè, com ella mateixa ha anunciat, està ingressada a l'hospital.

De moment, no ha volgut revelar què li passa. Només ha dit que li estan fent proves. Així doncs, potser haurà d'estar uns quants dies més al centre mèdic.

Melyssa Pinto posa en alerta els seus fans

Fa uns dies, l'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' va dir públicament que havia estat absent de la vida pública per un motiu de pes. I és que era a Eivissa celebrant el comiat de soltera d'una amiga seva.

Tot i això, després d'aquests dies de diversió, Melyssa ha hagut d'anar a l'hospital. Pel que sembla, no es trobava del tot bé i requeria atenció mèdica, així que ha anat a urgències i, al final, ha acabat ingressada.

Aquesta situació l'ha portat a allunyar-se d'Instagram, i això ha preocupat molt els seus seguidors, que sumen més d'un milió en aquesta xarxa social.

Melyssa Pinto revela la seva situació

Melyssa ha volgut tancar els rumors i així deixar tranquil·litzar els seus incondicionals. Per aquest motiu, ha publicat una story a Instagram.

Ha compartit una fotografia on surt estirada a la llitera de l'hospital. I això ha fet saltar totes les alarmes. Però, per a calmar els nervis, ha acompanyat la imatge del text següent: «Amors, no us preocupeu, estic una mica millor».

«Per això acabo d'agafar el mòbil. M'han de fer alguna prova més, però tot va bé. Així que estigueu tranquils. Necessito descansar. Us estimo».

Muntatge d'un mòbil amb la story de Melyssa Pinto
Melyssa Pinto ha revelat que és a l'hospital i que li estan fent proves | Instagram

D'aquesta manera, l'exconcursant de 'Supervivientes' ha explicat on és i com es troba. Tot i això, la preocupació per l'estat de salut de la jove no ha desaparegut, al contrari. I és que ara han sorgit nombrosos rumors sobre què li ha passat i quines proves li estan fent.

Caldrà esperar que la gironina surti de l'hospital o, si més no, tingui el resultat de les proves per a saber què li passa. I el més segur és que comuniqui el diagnòstic als seus fans.

Melyssa Pinto
Els fans de Melyssa estan preocupats per ella | Mediaset