Primer pla de Chenoa mig somrient i mirant a càmera

Chenoa dona a una de les seves ànimes bessones la pitjor notícia possible

Chenoa no convidarà al casament uns quants amics

Chenoa compta els dies perquè arribi el gran dia. Al juny tindrà lloc el seu anhelat casament amb el doctor Miguel Sánchez Encinas. La parella vol que surti tot perfecte i de fet, ja fa un temps que estan amb els preparatius de la cerimònia.

La intenció era donar-se el 'sí, vull' fa un parell d'anys. No obstant això, la irrupció de la pandèmia va acabar endarrerint-ho tot, però no els importava la data, ja que en realitat el que volien era reunir els seus éssers estimats sense cap mena de restricció.

El casament de Chenoa se celebrarà a la seva terra, a Mallorca. Ho tenen tot a punt, com es va poder comprovar fa uns dies quan la parella va ser vista al Registre Civil de Pozuelo de Alarcón. Van lliurar la documentació pertinent per celebrar l'enllaç.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa ja va ajornar un parell de vegades l'enllaç | GTRES

Van anar a primera hora del matí i van fer-ho en companyia d'una tercera persona. Segons recull la revista 'Diez Minutos', seria algú que els assessoraria amb el tràmit. La cantant es mostra molt il·lusionada i radiant quan se li pregunta pel seu casament.

Després de dos anys d'espera, tant de retard ha valgut la pena, i és que es pot dir que fins i tot en té més ganes que el primer dia. En alguna ocasió ha assegurat que «es casa la Laura, no Chenoa», i a més ho farà en un lloc on té un gran afecte. «L'illa més bonica del món, a la qual em sento tan unida», assenyalava.

Per a l'enllaç, la cantant anirà vestida d''Hannibal Laguna', i respecte als convidats, ja ha deixat entreveure que serà un esdeveniment molt familiar. Només té previst convidar els més propers, és a dir, que alguns dels companys de l'acadèmia d''Operación Triunfo' no podran anar a la celebració.

Tot un disgust per a alguns, amb els quals Chenoa havia compartit moltes hores al programa. La publicació recull que sí que compten amb invitació Natalia o Soraya Arnelas. Per la seva banda, Manu Tenorio, Nuria Fergó i Javián cauran de la llista.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Miguel Sánchez i Chenoa se'n casaran a la terra | GTRES

Manté el contacte amb alguns. Tot i això, amb altres no té un tracte tan proper després que s'haguessin posicionat del costat de Bisbal quan van trencar la seva relació.

A més a més, el pas del temps també va provocar que algunes amistats caiguessin en l'oblit. I és que cadascú ha intentat fer la seva vida i el destí els ha portat per camins diferents.

Tot esperant que arribi el gran dia, la cantant continua amb els seus projectes professionals. Està participant en la tercera temporada de 'La noche D', a TVE, però sense descuidar la seva carrera musical. De fet, el proper 18 de juliol actuarà al 'Starlite' de Marbella.

Chenoa es va posar a dieta

Chenoa ha fet un important esforç per arribar al seu casament en el pes ideal. Fa uns dies, una revista explicava que havia perdut deu quilos i donava les claus per aconseguir-ho.

Va assegurar que en tot moment va fugir dels mètodes miraculosos. Amb una bona alimentació i pràctica d'exercici regular va aconseguir l'objectiu que s'havia plantejat. Per tant, arriba en perfectes condicions a l'enllaç.

En realitat ha tingut un parell d'anys per treure's de sobre aquests quilos que li podien sobrar. Va explicar que «els mètodes radicals no me'ls crec, al final és una manera de vida». Els seus seguidors n'han estat molt pendents en tot aquest temps i han pogut comprovar les seves evolucions.

Chenoa es va prendre molt seriosament aquest procés. Tant és així que fins i tot admetia que s'aixecava a les 7:00 per fer exercici. Així doncs, ningú li pot retreure aquesta important força de voluntat.