Fotomuntatge d'Eva González i Cayetano Rivera

Eva González assumeix que Cayetano Rivera vol trencar la relació per sempre

La sevillana sap que el seu home està dolgut

Eva González travessa una situació delicada, ja que Cayetano Rivera, el seu marit, vol trencar la relació amb Kiko Rivera, el fill d'Isabel Pantoja.

El torero i el DJ són germans per part de pare i han estat molts anys separats, però el pas del temps va fer que solucionessin les diferències. El problema és que el marit d'Irene Rosales ha parlat malament de Carmen Ordóñez, la mare de Cayetano, i això ha marcat un abans i un després a la vida de la família.

Eva ha assumit que el seu marit prefereix allunyar-se de Kiko durant una temporada, ja que aquest s'ha passat de la ratlla. Els experts en cor, com ara Marisa Martín Blázquez, creuen que l'hereu de Cantora necessita tenir un enemic al davant.

L'any passat va acusar Isabel Pantoja d'haver-lo enganyat amb la famosa finca, però ara s'hi vol tornar a acostar.

Primer pla d'Eva González somrient
Eva González dona suport a Cayetano Rivera en tot el que calgui | GTRES

Cayetano Rivera està molest amb el seu germà, ja que per a intentar recuperar la cantant ha assenyalat Carmen Ordóñez. El portal 'Informalia' assegura que el destre «està espantat» i que de moment no vol saber res del DJ. De fet, vol trencar la relació amb ell.

La periodista Paloma García-Pelayo ha corroborat aquesta notícia, i sembla que la situació no se solucionarà a curt termini.

Eva prefereix no pronunciar-se al respecte, però sempre ha fet costat al seu marit i el més probable és que recolzi la decisió que ha pres. La presentadora sap que el seu cunyat, Kiko, ha estat força injust, però mai parlarà malament d'ell davant dels reporters. Una agència de premsa molt coneguda ha intentat posar-s'hi en contacte, però no ho ha aconseguit.

González treballa a la televisió i gaudeix d'una situació mediàtica privilegiada, així que necessita estar lluny del fill d'Isabel Pantoja. El DJ no té bona reputació, ja que la premsa ha demostrat que és capaç de fer qualsevol cosa per diners.

Per aquest motiu, ha atacat Carmen Ordóñez, de qui ha dit que «no és exemple de res», paraules tremendament serioses.

Eva González sap que ja hi ha hagut penediment

Eva és conscient del que ha passat a la família del seu home i és probable que comprengui per què està enfadat amb Kiko. I és que els fills de Carmina Ordóñez, una cara emblemàtica dins la crònica social, han rebut un atac totalment injust.

Paloma García-Pelayo, que fa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', assegura que a Cayetano i als seus germans els sembla «terrible» el que està passant.

Francisco Rivera, Cayetano Rivera i Kiko Rivera junts somrients
Eva González és conscient del que ha passat entre els germans Rivera | Europa Press

Cayetano suposadament era el germà preferit de Kiko, motiu pel qual el DJ sembla que ha recapacitat i està disposat a demanar perdó. El problema és que el perdó arriba massa tard i les persones ofeses estan cansades. Aquest és el cas d'Isa Pantoja, que ha concedit una entrevista a 'Lecturas' per a deixar clar que mai perdonarà el marit d'Irene Rosales.

Eva González és comprensiva i no ha posat en qüestió l'actitud del seu marit. De fet, li dona suport i li fa costat sempre que cal. No vol estar a prop de l'escàndol, per això no es pronunciarà sobre el tema per més preguntes que li facin. És molt educada amb la premsa, així que els reporters entenen i respecten que no vulgui fer més gra la polèmica.

Eva sap quin pla té Cayetano

Segons 'Informalia', Cayetano i Francisco Rivera han pres una decisió. Els toreros no parlaran de Kiko enlloc ni alimentaran el conflicte, perquè saben que la batalla està perduda. El fill de la cupletista està disposat a tot i ells no estan acostumats a fer servir determinades armes.

Eva s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor, i amb raó, ja que ha viscut situacions complicades i mai ha comès cap error. Ben al contrari, és una persona amable i educada que sempre respon amb un somriure. El més probable és que no comenti res sobre el que està passant a la seva família.