Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón

Gloria Camila, en xoc després de descobrir-se el secret d'Ana María Aldón

Gloria Camila al·lucina amb la darrera decisió de la dona del seu pare

Gloria Camila s'assabentava ahir dimarts d'una notícia que, sens dubte, sacsejarà els fonaments de la família. La filla d'Ortega Cano sempre ha vetllat pel benestar dels seus, i l'última decisió d'Ana María Aldón no li haurà fet gràcia.

La dona de l'extorero confirmava en ple directe que havia fitxat per 'Sálvame' per ser una de les dissenyadores de la 'Sálvame Fashion Week'. Molt feliç, la col·laboradora es mostrava il·lusionada per formar part de la família de La Fábrica de la Tele.

Gloria Camila, sense paraules davant la darrera decisió d'Ana María

Fa uns mesos, quan la dona d'Ortega Cano va començar a col·laborar a 'Viva la vida', aquesta decisió no va ser ben rebuda a la família. Al matador de bous no li agradava que la seva dona formés part de la televisió i exposar-se tant als mitjans.

Amb el temps, les aigües es van calmar i no els va quedar més remei que acceptar que la dissenyadora havia pres una decisió inamovible. Ara, un nou revés torna a amenaçar l'estabilitat de la família.

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Nous problemes a la vista per la família de Gloria Camila   | Mediaset

Just quan el matrimoni acaba de superar una crisi que va estar a punt de la ruptura, Ana María Aldón fitxa per l'enemic. Ahir a la tarda a 'Sálvame' es van revelar diversos esdeveniments que tindran lloc els propers dies.

Un feia referència al retorn de la 'Sálvame Fashion Week' on els col·laboradors desfilaran com a autèntics models. L'altra bomba era la incorporació de la dona d'Ortega Cano al programa on serà l'encarregada de dissenyar alguns dels estilismes.

Captura d'Ana María Aldón a 'Sálvame'
Gloria Camila s'assabenta que Ana María Aldón ha fitxat per 'Sálvame' | MEDIASET

Molt contenta amb el seu nou projecte, la madrastra de Gloria Camila clavava així un cop dur al seu marit. Ni Ortega ni la seva filla guarden un afecte especial a l'espai vespertí de Telecinco. Senten que el tracte que reben no és bo i que s'han dedicat a destrossar la seva família.

Ara serà la seva dona la que formi part del mas de Jorge Javier. I no només això, sinó que està disposada a fer allò que sigui per ser digna col·laboradora del programa.

Gloria Camila al·lucina amb l'actitud de la dona del pare

Sobrepassades les 19.00 hores, 'Sálvame' s'endinsava a una fàbrica de teles i anunciava la incorporació d'Ana María. Tots els col·laboradors es quedaven amb la boca oberta i no es podien creure que la dona d'Ortega esdevingués la seva nova companya.

Són conscients que tant a ell com a Gloria Camila aquesta decisió no els haurà agradat gens i que portarà cua. «Quin atreviment per part meva. Em fa molta il·lusió», confessava Aldón que sorprenia amb la seva actitud relaxada.

Un cop baix que demostra que ella no es deixa influenciar per ningú i que pren les seves pròpies decisions al marge del que opinin a casa. Per si això no fos poc, Gloria va haver de ser testimoni de com la dona del seu pare tendia ponts amb alguns col·laboradors.

«Qui vetaries?», li preguntava Jorge. «Jo ningú», responia ella disposada a deixar de banda les picabaralles del passat. Ana María haurà de vestir sis col·laboradores entre les quals hi ha Lydia Lozano, Gema López i María Patiño.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha pres una decisió que no ha agradat a Gloria Camila  | Telecinco

A més, també serà l'encarregada de confeccionar un estilisme per a Jorge Javier qui es mostrava molt il·lusionat amb la idea. «El meu cos és teu, com més exagerat millor», li deia el presentador.

Sens dubte un repte que provocarà més d'una discussió entre ella i Gloria Camila per acceptar treballar amb els que han destrossat la família. De moment, la filla d'Ortega Cano no s'hi ha pronunciat.

Caldrà esperar a 'Ya son las ocho' per saber què li sembla la decisió i què en pensa el seu pare d'aquest fitxatge per 'Sálvame'.