Belén Esteban

Belén Esteban decideix explicar la veritat al seu matrimoni i assenyala Miguel Marcos

Belén Esteban ha parlat sense embuts de la seva relació sentimental

Belén Esteban ha estat aquests dies d'actualitat pel seu 'enfrontament' amb Alicia Senovilla. I avui torna a ser protagonista dels mitjans perquè ha concedit una entrevista inesperada a una de les revistes del cor del nostre país. Hi fa un repàs pels últims deu anys de la seva vida, cosa que suposa que parli alt i clar de la seva relació sentimental.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat sense embuts com està el seu matrimoni amb Miguel Marcos i el paper que aquest juga a la seva vida. Belén Esteban s'ha sincerat sobre la seva parella, encara que també ho ha fet sobre la feina i sobre certs problemes del passat.

Belén Esteban, sincera sobre el seu matrimoni

Belén Esteban ha concedit una entrevista a la revista Semana com a repàs pels últims deu anys de la seva vida. Repàs que, com no podia ser d'una altra manera, ha suposat que parli de la seva relació amb el seu noi, amb qui es va casar el 2019 després de cinc anys de festeig.

Foto de Belén Esteban i Fran Álvarez el dia de la seva boda.
Belén Esteban i Miguel es van casar el 2019 | Europa Press

Belén Esteban ha estat molt contundent en aquest tema i ha deixat una cosa molt clara: «He trobat l'amor de la meva vida». Així, ha exposat el que Miquel significa i és per a ella. Home que li ha demostrat el seu amor incondicional aquest any, en què la col·laboradora ha hagut de fer-li front a una dura prova.

Ens estem referint que Belén, després de trencar-se la tíbia i el peroné, ha estat allunyada dels platós i ha hagut de ser intervinguda. És més, s'ha vist obligada a fer front a una complicada rehabilitació, que l'ha tingut enfonsada. Això sí, ara ha admès que «anímicament estic molt bé» i en gran mesura ho deu al seu psicòleg, «que m'ha ajudat molt».

I, en matèria del seu estat de salut, ha explicat que «he de tornar a passar pel quiròfan».

Belén Esteban, més clara que mai

Belén Esteban tampoc no ha dubtat a parlar de problemes del seu passat, com la seva addicció a les drogues. Addiccions que ja té totalment superades i sobre les quals ha manifestat que «hi ha coses de les quals te'n penedeixes. Però la vida posa proves i jo aquesta prova la vaig superar».

De la mateixa manera, ha admès que per aconseguir deixar enrere aquest problema va comptar amb una ajuda inestimable. I és que ha reconegut que «'Sálvame' em va salvar la vida en el meu pitjor moment».

Foto de Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban ha reconegut com n'és de crucial Sálvame a la seva vida | Telecinco

Belén Esteban tampoc ha tingut objeccions a parlar d'un altre controvertit tema que li ha suposat molt de dolor i decepció aquests últims anys. Ens estem referint al conflicte judicial amb el seu exrepresentant, Toño Sanchís, a qui havia considerat com un germà. Tant és així que, segons es va rumorejar, fins i tot va arribar a tenir-lo dins del testament.

Primer pla Toño Sanchís
Belén Esteban ha estat especialment dura en parlar de Toño | Europa Press

Sobre aquesta qüestió, Belén ha reconegut que encara té judici pendent amb ell. I no només això, també ha afirmat amb contundència: «No em fa pena que Toño vagi a la presó». Una dura manifestació que deixa palès que l'afecte que li professava es va evaporar en el moment que va descobrir els fraus econòmics que va fer a l'esquena.

En aquesta entrevista de repàs per la seva darrera dècada, Belén també ha reconegut que està molt il·lusionada amb un projecte nou. Pel que sembla, llançarà un nou producte al mercat amb la seva empresa d'alimentació. Sembla que al gaspatxo, al salmorejo i a les patates s'hi afegirà un altre nou article, que veurà la llum molt aviat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!