Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

María Patiño anuncia l'exclusiva més delicada de la seva trajectòria

María Patiño explica una situació molt sorprenent

María Patiño ha parlat sobre un dels moments més delicats de la seva extensa trajectòria dins el món del periodisme. La periodista anunciava en exclusiva a 'Sálvame' com va viure un dels moments més complicats amb un personatge famós. Un relat que va recordar molt a allò que ha passat recentment amb Miguel Frigenti i Jacobo Ostos.

Per María no va ser un tema senzill de tractar, ja que l'afectava molt. Tot i això, la periodista va treure forces i va revelar un dels passatges més tèrbols que ha tingut amb una persona pública.

María Patiño explica un episodi molt complicat

En els darrers dies, no s'ha parlat de res més, l'agressió que va viure Miguel Frigenti per Jacobo Ostos ha acaparat tota l'atenció. El periodista tornava al seu programa aquesta setmana i va explicar com ho va viure tot.

D'altra banda, María Patiño assegurava que, quan es va assabentar de la notícia, va trucar al seu company de programa. La periodista es va sentir molt identificada amb la situació que vivia Frigenti. Malgrat que ningú no s'ho esperava a plató, María es va aventurar a parlar en exclusiva sobre un episodi que va viure amb un altre personatge de la premsa del cor fa molts anys. 

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño parla d'un episodi paregut al de Miguel Frigenti. | Mediaset

Aquest episodi guarda moltes similituds amb el de Miquel, per això María va voler explicar-ho. Per a la col·laboradora no va ser gens senzill. Si s'ha de jutjar pel seu rostre i les paraules que va fer servir, es podia intuir que era un tema molt complicat per a ella.

«Vaig viure una humiliació on ningú, a excepció d'un company, va donar la cara per mi», començava explicant la periodista. Aquestes paraules van suposar un gran enrenou al plató de 'Sálvame'. Molts dels seus companys no sabien a què s'estava referint exactament la periodista. Així ho va continuar explicant: «Si algun dia fico la pota, que la gent que m'estima no m'aplaudeixi, que em renyi». En aquell moment, Antonio Montero preguntava a la seva companya si es referia a allò que va passar fa anys amb Antonia Dell'Atte.

Aleshores, María confessava en exclusiva un dels moments més complicats de la seva trajectòria. La periodista i la model italiana van viure un tens enfrontament on totes dues es van agredir: «Jo vaig viure una situació similar en el passat i li la vaig voler explicar… intercanviem opinions de com ens sentim tots dos», confessava la periodista.

L'enfrontament de María Patiño i Antonia Dell'Atte

Els fets van passar el 2005 i és un dels capítols més durs que María Patiño ha viscut en la seva trajectòria. L'altercat va passar a El Casino de l'Exposició de Sevilla, on la model italiana va anomenar «barrufeta» la periodista. Minuts després, totes dues s'hi van retrobar a la pista de ball i Antonia li va pegar una bufetada a María.

Antonia Dell’Atte
La periodista s'hi va enfrontar a Antonia Dell’Atte l'any 2005. | GTRES

La periodista tampoc es va quedar de braços plegats, ja que, com figura a la demanda, Patiño li va donar una puntada de peu a la model. Per aquests fets, tant Antonia com María van ser condemnades a pagar una multa de 900 € i 1.350 €, respectivament.

María Patiño no s'ha pronunciat mai sobre això en els últims temps. Per a ella va ser un episodi molt vergonyós i que no vol reviure. Per això, la història de Miguel Frigenti i Jacobo Ostos li ha recordat molt a aquella situació anys enrere.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!