Primer pla de Belén Esteban amb un somriure

Belén Esteban deixa de pedra l'audiència en desvetllar com s'imagina el seu funeral

Belén Esteban té molt clars tots els detalls del seu enterrament

Belén Esteban ha deixat tota l'audiència de Sálvamemolt impactada després de compartir tots els detalls de com s'imagina el seu funeral. I és que, malgrat que la seva salut és immillorable, 'La princesa del pueblo' ja té molt clar com vol que els seus éssers estimats l'acomiadin per sempre.

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat sempre aquesta col·laboradora de televisió és per la seva naturalitat i la sinceritat que mostra en totes les seves intervencions. Més d'una vegada, la mare d'Andrea no ha tingut cap mena d'objecció a l'hora de confessar alguns dels problemes que han marcat la seva vida.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban impacta amb aquesta confessió inesperada. | Telecinco
 

Aquest dilluns, 9 de gener, Belén Esteban i la resta dels col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco van tenir l'oportunitat de parlar amb Gema Aldón, la filla d'Ana María Aldón.

Després de tot el que ha passat en els últims dies entre la dissenyadora de moda i Ortega Cano, aquesta noia no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de sortir públicament a defensar la seva mare.

Però el que veritablement va deixar sense paraules l'audiència de Telecinco va ser la confessió que va fer Belén Esteban. I és que la tertuliana té molt clar com vol que sigui el seu funeral.

Belén Esteban ja ho té tot llest

Belén Esteban ja ho té tot preparat perquè quan arribi el dia de la seva mort els seus familiars i éssers estimats sàpiguen exactament el que han de fer.

Aquesta inesperada confessió es va produir després que Gema Aldón revelés públicament com vol que sigui el seu futur. Durant la tarda, la convidada va aprofitar l'ocasió per desmentir tots els rumors que s'havien generat al seu voltant.

Més d'una vegada s'ha especulat amb la possibilitat que la filla d'Ana María estigués intentant entrar en un reality de Telecinco per parlar del torero, una cosa que ella mateixa ha negat.

Primer pla de Gema Aldón al programa 'Sábado Deluxe'.
Gema Aldón té clar que el seu futur no està a la televisió. | Telecinco
 

Després de recordar els problemes d'alimentació que pateix, la noia va assegurar davant Belén Esteban i la resta de tertulians que la seva salut no se la juga «ni per Supervivientes, ni per Gran Hermano, ni per cap reality».

I ha estat, precisament, en aquest moment quan Gema va deixar molt clar que el seu futur ja està encaminat. I és que, després d'haver estudiat durant sis mesos tota la teoria i d'haver estat «21 dies fent pràctiques amb difunts reals», Aldón té clar què vol ser: tanatopràctic o agent funerari.

En conèixer aquesta informació, alguns dels col·laboradors es van quedar veritablement sorpresos pel futur de la seva convidada i, aprofitant l'ocasió, no van dubtar a compartir quines són les seves últimes voluntats.

Belén Esteban va confessar com vol que tractin el seu cos després de la seva mort

Una de les primeres a prendre la paraula va ser Belén Esteban. Amb la seva naturalitat, la de Paracuellos va assegurar que els seus familiars ja estan al corrent de com vol que sigui el seu últim adeu.

«No vull que se'm vegi, vull estar tapada i amb una foto meva al costat, com els d'Amèrica», va dir la mare d'Andrea Janeiro, abans d'explicar la resta de detalls.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Terelu Campos.
Belén Esteban i Terelu comparteixen amb l'audiència els detalls dels seus funerals. | CatalunyaDiari
 

I és que tot apunta que no tots els seus companys seran ben rebuts al seu funeral. «Hi ha gent que no vull que vingui i m'heu de vetllar tota la nit, si no aparec en somnis. Alberto, també ho dic per tu, eh?», va continuar entre rialles.

Per la seva banda, Terelu Campos va mostrar una opinió completament diferent de la de la seva companya. Al contrari que Belén Esteban, la presentadora prefereix que el taüt estigui obert. «Encara que estigui morta, tinc claustrofòbia. Per si de cas, vull estar oberta».

A més, i, per si no n'hi hagués prou, la filla de María Teresa Campos vol convertir el seu funeral en una festa, ja que la seva última voluntat és tenir la seva «ampolla amb el sac» i que tots els assistents es prenguin «una beguda amb gas».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp