Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta López

Marta López pren una decisió definitiva que fa perillar el seu futur

Marta assumeix el risc, però la decisió és definitiva

Marta López és conscient que no es deixarà acovardir després de les amenaces de Jorge Pérez després que rebés un contundent burofax. És un fet que no esperava de cap manera i ha decidit parlar de tot això aquest dilluns al 'Fresh' de Ya es mediodía.

Marta López donava la cara després que sabéssim que el seu examic decidís no tornar a la televisió el darrer cap de setmana a Fiesta, quan tot apuntava a això. Finalment, Jorge continuava reclòs amb la seva família i no va reaparèixer davant de les càmeres. No obstant això, hi ha una persona que sí que ha parlat detalladament sobre aquest burofax de Jorge: la col·laboradora de Sálvame i Ya es mediodía.

Marta López rebutja completament les amenaces de Jorge

El cas és que l'exconcursant de Gran Hermano ha estat molt contundent a l'hora de dirigir-se a ell mirant fixament a càmera. Aquest li havia exigit que demanés perdó de forma pública i rectifiqués després de les seves explicacions sobre què va passar al saló de casa seva entre ell i Alba Carrillo. Per això, l'advocat de Pérez va enviar aquest burofax en què es posava de manifest que la tertuliana havia modificat notablement el que va passar aquella nit. Aquella famosa nit del petó d'Alba amb el seu amic televisiu.

Foto de Marta López a 'Sálvame'
Marta López està enmig d'un bon embolic. | Telecinco

Això sí, Marta López té clar que no ho farà i així ho ha exposat en ple directe. «Ell l'únic que em diu és que demani disculpes i que rectifiqui, cosa que no faré. Crec que estic en el meu dret d'informar».

La tertuliana es nega a demanar perdó encara que hi hagi conseqüències

«D'això que m'està acusant, jo no ho he dit. Jo ho sento molt, però si em vol posar una demanda, que me la posi. Jo no ho he dit mai. Ell diu que sí i que sí, doncs ja està. Ens veurem on ens hàgim de veure», sentenciava sense tallar-se ni un pèl. Així, assumia que jorge pot demandar-la si finalment ho veu necessari.

Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'
Amb un burofax, Jorge deixa ben clares les seves exigències a la col·laboradora. | GTRES

La veritat és que la Marta ja clamava contra el seu examic fa pocs dies i deixava ben clara la seva postura després de rebre aquest document. «He rebut el burofax a casa meva i és vergonyós. Em demana que rectifiqui per dir que a casa meva va mantenir relacions íntimes amb Alba Carrillo i m'imputa un delicte. Em demana que rectifiqui i li demani perdó, i jo no he dit mai això. També em demana que demani perdó per allò que vaig dir de la seva dona i la seva feina. Si vol demandar, que demandi, que es gasti els diners i que demandi», va exposar fa dies al Deluxe.

«És tan covard que segueix tirant-me la merda a mi»

Recordem que la madrilenya no ha estat l'única cara coneguda de l'espai de Telecinco que ha rebut un burofax d'aquest tipus. També n'ha arribat un a les mans de Rafa Mora, Miguel Frigenti, María Patiño i Kiko Matamoros.

Marta López s'ha afartat d'aquesta situació i recalca, una vegada més, que només ha volgut aïllar i protegir aquell que creia que era el seu amic. I ho ha tornat a deixar clar: «No pot ser que un senyor que ha comès un error m'estigui tirant tota la merda a mi. És tan covard que segueix tirant-me la merda a mi. Sembla que Alba i jo anem de la mà i no és així», explicava el darrer cap de setmana a l'espai de La fábrica de la tele.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp