Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban descobreix que una altra dona li podria treure tot

Belén Esteban té por

Belén Esteban passa com pot l'estiu, un dels més durs de la seva vida. Continua pràcticament inactiva, ja que s'està recuperant del gran accident que va tenir en directe i que li va costar el trencament de la tíbia i el peroné.

Belén vivia aquell dia un dels cops més durs de la seva vida, que va fer que se sotmetés a diverses d'operacions i va necessitar un llarg temps de recuperació. Encara li queden unes quantes setmanes sense poder recolzar el peu a terra, mentre duu a terme llargs exercicis de rehabilitació.

Tot i que el món li va venir a sobre i que al dolor físic se li va unir el psicològic i emocional, ara està millor. Belén ja fa servir més sovint les xarxes socials i els seus missatges són més optimistes i centrats en coses positives.

L'última publicació que ha fet és tota una declaració d'amor al seu marit, Miguel Marcos.

Fotomuntatge de dues stories de Belén Esteban amb Miguel Marcos, el seu marit.
Belén Esteban declara el seu amor incondicional al seu marit. | Instagram
 

Les instantànies de tots dos, acompanyades de la cançó I don't want to miss a thing d'Aerosmith, parlen per si soles. El seu missatge també ho diu tot: «Sense ningú més, tu i jo».

També ha tornat ja, momentàniament, a la televisió. Va ser fa unes setmanes, en un Deluxe, per confirmar que tot va bé. Tot i això, encara li queda un temps per tornar a la normalitat i incorporar-se a les seves tasques televisives i empresarials.

Aquesta pausa obligada en la seva carrera professional li ha comportat perdre certa influència al programa. Belén és una de les estrelles de Sálvame, encara s'ha demostrat que la seva absència no ha fet baixar l'audiència.

A més, s'acaba de produir un fet que no suma precisament a la seva reincorporació com a primera figura de l'espai televisiu de les tardes de Telecinco.

Belén Esteban veu com un nou nom amenaça seriosament el seu lloc

Belén Esteban és una espècie de 'nena consentida' de La Fàbrica de la Tele. En el bon sentit, és clar. Durant molt de temps, ha estat la que ha donat tardes i nits de glòria a Telecinco amb els seus 'belenazos'.

Pels menys entesos en la matèria, estem parlant de les exclusives o entrevistes que ella ha concedit en moments decisius de la seva vida. Ara que la seva existència és més tranquil·la, aquests 'belenazos' televisius són més escassos i altres col·laboradores lluiten per arrabassar-li el lloc privilegiat a Belén.

Una de les que podria arribar a convertir-se en la nova estrella de Sálvame ben aviat és Ana María Aldón. És la dona de moda aquest estiu en què Belén ha estat desapareguda.

Segons publica OkDiario, la dissenyadora té una oferta damunt la taula per incorporar-se com a tertuliana estrella de Sálvame. De moment, no ha dit que no, és més, s'està plantejant seriosament fer el pas i fitxar per La Fábrica de la Tele.

Aquesta operació dinamitaria completament el seu matrimoni amb Ortega Cano. El seguiment desmesurat que estan fent al torero des de Sálvame aquests últims mesos ha provocat autèntiques enfrontades entre el torero i els reporters del programa. És sortir al carrer, veure els micros de Telecinco i posar-se a cridar com un boig.

Que la seva dona encara es presti a col·laborar en aquest circ seria motiu de ruptura definitiva.

Belén sap què és veure's sola amb una criatura petita i haver de buscar-se la vida per portar un plat a taula. Ana María està ara mateix en aquesta tessitura, si s'acaba divorciant d'Ortega Cano. Té més possibilitats i diners estalviats (fa mesos que factura dels mitjans), però ha de mirar pel seu futur a curt i mitjà termini.

Això vol dir que un bon contracte amb Sálvame li permetria viure desfogadament i prendre les decisions pertinents, sense dependre econòmicament de ningú.

Quan Belén Esteban torni al seu programa, les coses seran força diferents. I probablement de ser l'estrella que més brillava, pot passar a ser-ne una més, amb tot el que això comporta.