Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno adverteix la seva amiga sobre la gran baralla que pot allunyar-les

Olga Moreno és conscient de la dura situació que la seva amiga travessa

Olga Moreno està en aquests moments absolutament centrada en la seva filla, amb qui ha estat gaudint de la fira de Màlaga. Però això no significa que no estigui preocupada per una de les seves millors amigues, Marta López. Sap que està afrontant la ruptura amb el seu xicot, Rubén Gaha, i pel fet de no poder estar al seu costat físicament sap que podrien distanciar-se.

Sí, perquè el fet que no estigui amb la col·laboradora a Madrid fa que no la pugui estar acompanyant com ho hauria de fer. I més ara, que estan sortint a la llum dades molt compromeses, com ara la gran discussió que l'ara ja exparella ha tingut recentment.

Olga Moreno descobreix la gran discussió de Marta López

L'ex d'Antonio David ha vist que Marta, amb qui ha fet fa uns dies una escapada a Formentera, passa per una etapa complicada. Ha trencat amb el seu xicot i la situació la té absolutament enfonsada. I és que, com ella ha reconegut públicament, en segueix enamorada i creu que ell també ho està.

No ha volgut entrar en detalls del perquè de la separació, cosa que ha fet que sorgeixin tota mena de rumors i informacions. Per exemple, Belén Ro ha confessat que al casament de Kike Calleja i Raquel Abad van tenir una discussió enorme. Va ser tan forta, que al mig de la festa es van enfrontar a crits.

Marta López i Rubén
Olga Moreno s'ha assabentat que Marta i Rubén van tenir una bona baralla al casament de Kike Calleja | EUROPA PRESS

Després d'aquesta confessió, hi ha hagut col·laboradors de Sálvame que han assenyalat la causa de la separació. Han explicat què ha passat perquè sembla que el policia té ganes de fama. Vaja, que està interessat a convertir-se en personatge de televisió.

Olga Moreno escolta les explicacions de Marta López

La madrastra de Rocío Flores està preocupada per la seva amiga i per totes les notícies que ha de suportar. Sent no ser-hi físicament, però li està donant suport com pot. I, per descomptat, ha donat suport a la decisió que ha pres de fer que els rumors desapareguin donant el seu punt de vista en l'esmentat programa de Telecinco.

Olga ha vist que Marta ha volgut ser molt clara sobre aquesta qüestió. El primer que ha afirmat és que «ho he estat passant malament molt de temps» perquè ha afirmat que estima Rubén «amb bogeria». L'estima tant, que ha reconegut que s'hi hauria casat.

Després, ha confessat que si la ruptura s'ha produït és perquè «no ens enteníem», una justificació davant la qual Matamoros ha intervingut per dir-li que potser es poden donar una nova oportunitat. Però ella ha estat molt contundent: «No ho crec». «Aquesta relació s'ha acabat i, de moment, és impossible».

Muntatge Marta López i el seu xicot Rubén
Olga Moreno ha estat molt contundent quan se li ha preguntat si li donarà una altra oportunitat a Rubén | Catalunya Diari

Així mateix, l'exconcursant de Gran Hermano ha aprofitat per negar una informació que ha començat a circular pels mitjans. Estem referint-nos que s'està insinuant que ha tingut alguna cosa amb Iván González, extronista de MYHYV .

En aquest sentit, López ha dit: «Acabo de sortir d'una relació i m'està emparellant amb un amic meu. Per això puc dir que és mentida. Mai a la meva vida he tingut cap cosa amb ell».

Iván González al plató.
Olga Moreno ha vist que ara es relaciona a Marta amb Iván | Telecinco

Unes paraules que han estat ratificades per Iván, que ha trucat a l'espai per donar-li suport. Ha afegit: «L'únic que puc dir a Marta és que de tot se'n surt. No tindrà problema a trobar algú que la valori i que la cuidi, però per això cal venir al sud».