Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco rep el missatge que fa plorar el seu fill David Flores

Ortega Cano intenta acostar-se al seu pitjor moment

La crisi en què actualment es troba immers Ortega Cano sembla que l'ha portat a reflexionar sobre la tensa situació familiar.

El torero no ho està passant gens bé, però emocionalment es troba força estable. Així ho ha confessat en una de les seves entrevistes recents, quan s'ha animat a trencar el seu silenci després de les constants polèmiques. Sobretot, després de perdre fa poc els nervis amb els reporters al mig del carrer.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Ortega Cano, protagonista involuntari de l'últim episodi del documental. | CatalunyaDiari
 

«Estic bé psicològicament i físicament també. Estic acostumat a una professió dura i difícil i, per tant, per moltes coses que vinguin mai es compararà amb la meva professió. Tot ho porto endavant», confessa, traient-li ferro a l'assumpte.

Tot i que la preocupació del seu entorn continua molt present, tal com assegurava la filla d'Ortega Cano.

La noia, que està a punt de participar en el nou reality de Telecinco, sap que deixa el seu pare en un moment molt dolent i al límit del divorci.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
David Flores Carrasco i la seva germana fa anys que no mantenen contacte amb la seva mare. | Mediaset
 

Just per això, ha exigit que se l'informi en tot moment de l'estat d'Ortega Cano, ja que no dubtarà a córrer al costat del seu pare si li passés alguna cosa.

«Està delicat. Està feble i cada vegada més. Té els seus problemes, té una família, té un fill en un centre des de fa uns quants anys i té casa seva», comenten al respecte.

I atesa aquesta complicada situació, sembla que Ortega Cano ha sentit la necessitat de fer una crida a la unitat familiar.

«M'agradaria que la família estigués unida. Jo me'n recordo dels meus avis, dels meus pares, de la meva dona Rocío…», demanava llançant-li una clara indirecta també a la germana dels seus fills, Rociíto.

Rociíto es queda impactada amb el missatge que ha rebut

«He escrit dues línies que diuen: 'M'agradaria que la família Mohedano Jurado Carrasco, que jo vaig ser molt amic de Pedro Carrasco i seguidor seu com a boxejador…'», deixa caure.

«'Voldria que seguissin els cànons de la convivència que va predicar la nostra estimada i admirada Rocío Jurado'. Dient això vull dir moltes coses, vull que la família sigui la família», demana desesperat.

Unes paraules que no sabem si aconseguiran commoure Rocío Carrasco, que continua implacable a l'hora de desmuntar les mentides dels seus familiars.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano s'esperava el que ha acabat passant. | GTRES
 

A més, a la filla de 'La más grande' no li ha tremolat el pols a l'hora de treure a la llum els draps bruts de qui fos el marit de la seva mare.

D'aquesta manera, parlava sense embuts sobre 'el problema' que Ortega Cano tenia amb la beguda o els enfrontaments privats que havia tingut amb Rocío Jurado.

Tant és així, que 'La más grande' estava realment preocupada i, fins i tot, durant la seva estada a l'hospital es preocupava sobre allò que el seu marit pogués estar fent.

Unes declaracions que segurament deuen haver impactat Gloria Camila i José Fernando, els fills adoptius de la parella, que fa temps que no tenen cap relació amb la seva germana.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Ortega Cano ha enviat un missatge molt emotiu. | Cedida
 

Tot i que Rociíto insisteix que té molt d'afecte als seus germans, la tensió familiar la portava a separar-se d'ells irremeiablement.

Com passava en el cas dels seus fills, que acabaven anant a viure amb Antonio David Flores.

De moment, no sembla que el conflicte s'hagi de solucionar pròximament, encara que Ortega Cano ja ha fet el primer pas per deixar enrere les rancúnies del passat.

Mentre que a la que fos la seva fillastra li queden encara diverses batalles legals per resoldre, entre els quals hi destaca una amb Rocío i David Flores als jutjats.