YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban descobreix la mentida que li va colar Antonio David: «Em vaig quedar ‘flipant’»

La col·laboradora es troba entre l'espasa i la paret

Belén Esteban ha admès que ho està passant malament amb l'emissió de la docusèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva’. D'una banda, admet que el testimoniatge de Rocío Carrasco és molt dur i la secunda sabent el mal que ho ha passat. Tot i això, en altres moments ha arribat a dir que això és la història de les mitges veritats, fent referència al fet que tampoc vol tirar pels sòls a Antonio David Flores pel fet que amb ell estan els seus dos fills i la seva actual dona, Olga Moreno i que a més, és amiga personal de la col·laboradora de 'Sálvame'.

Aquesta tessitura fa que Belén hagi d'acostar-se cada dia a una de les parts, perquè no sap com fer el seu treball sense fallar a ningú i, alhora, fent bé les seves tasques professionals. No obstant això, aquesta tarda ha ocorregut alguna cosa que ens ha deixat a tots al·lucinats i que ens ha fet creure que potser cada vegada seran menys les tardes que la col·laboradora continuï defensant a Antonio David Flores i als seus. Com cada diumenge, Belén Esteban va estar ahir molt pendent de l'emissió de la docusèrie i allí va descobrir un detall que ja li havien explicat, però amb uns matisos que res tenen a veure i que tira per terra la primera versió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora s'ha referit a l'escena que ahir Rocío Carrasco va narrar i que feia referència a la discussió que va tenir amb Antonio David i que va acabar amb ella amb la meitat del cos fora d'una finestra i tement que això acabaria de la pitjor de les maneres. Pel que sembla, aquests fets sempre han estat negats per Antonio David i els seus i aquest sempre ha defensat que això mai va poder ocórrer per què aquesta finestra està rodejada per una reixa de seguretat i que, per tant, treu valor al dur relat de Carrasco.

Belén ha explicat que a ella la van enganyar i que li van afirmar que això no havia ocorregut i que la finestra tenia una reixa. Ahir, amb el certificat del responsable de manteniment que va muntar aquesta reixa, va poder comprovar que el muntatge d'aquesta va ser posterior als fets i que, per tant, la seva font li havia mentit. La tertuliana no ha dit qui ha estat el que l’ha mentit, però sí que feia a referència a Antonio David i als seus. Com dèiem abans, Belén té una amistat molt pròxima amb Rocío Flores i la dona d'Antonio David, Olga Moreno. De fet, les dues van acudir a l'últim aniversari de la tertuliana i des de llavors, tenen molt bon tracte. Tant és així, que comparteixen representant.

Se li acaben els defensors

Des que Antonio David fos acomiadat de Mediaset, cada vegada són menys els col·laboradors que decideixen trencar una llança per ell i donar la cara davant els milions de persones que consideren que el testimoniatge de Rocío no es pot posar en dubte. Un d'ells era Kiko Matamoros que porta sense sortir en el programa diverses setmanes, pel fet que va estar en contacte amb un positiu de coronavirus i això va motivar que se li apartés del mitjà durant un temps.

Una altra de les defensores d'Antonio David i que a més és amiga personal seva és Marta López, però ara aquesta ja no pot defensar-li en els platós. Aquest mateix dilluns ha ingressat en un hotel per a iniciar una quarantena preventiva que desembocarà en la seva participació en la nova edició de ‘Supervivientes’. Belén Esteban podríem considerar que està a la meitat del camí i encara que es considera amiga del col·laborador, no és capaç de defensar-lo en públic, ja que el testimoniatge de Rocío Carrasco parla per si sol.


Comentaris

envia el comentari