Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, desesperada després de rebre l'ultimàtum definitiu

Belén Esteban no està en el seu millor moment anímic

Belén Esteban no està passant pel seu millor moment. Continua amb la rehabilitació després de l'incident que va tenir a Sálvame i això la té «baixa anímicament».

De fet, es va prendre més de deu dies de descans a causa de les males notícies que els metges li havien donat, però la col·laboradora va decidir tornar dimarts 25 quan va aparèixer a plató per seure en un sofà reclinable exclusiu per a ella perquè pogués posar les cames enlaire. El seu retorn no ha agradat a tothom i molts han donat la seva opinió a Twitter.

Belén Esteban preocupada per les opinions

Per a Sálvame el més important és l'audiència, i si algú no agrada o causa desgrat, el substitueixen, com ja ha passat altres vegades. Persones tan rellevants per al programa com era Carlota Corredera o Paz Padilla, que semblava que eren insubstituïbles i fixes a la productora, ja no hi són.

Podrà ser Belén Esteban, un dels perfils més carismàtics de Sálvame, la propera substituïda? Els espectadors parlen i les seves opinions no són gaire bones respecte al retorn de Belén. A més, els usuaris de Twitter ja han buscat una possible substituta que asseguren que donarà molt més ganxo al programa.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
Els usuaris carreguen contra Belén Esteban | Mediaset

«La feina de Belén Esteban últimament consisteix a anar al plató a posar males cares. Constantment, va comentar una persona. Però no és l'única opinió dolenta per a 'la princesa del poble'. «Quan se n'adonaran a Sálvame que Belén Esteban ja fa anys que no aporta res?», es preguntava un altre usuari. «No aporta res» i «males cares constantment», què opinarà La Fábrica de la Tele sobre això?

«Què aporta Belén Esteban? Per estar així i posant 'caretos', estaria millor a casa seva», opina Pilar. Mentre que un altre secunda el seu comentari. «Haurien de donar-li un toc d'atenció: O aportes o t'apartes». Els espectadors estan molt cremats amb el seu retorn, tant que van pensar que no tornaria.

Belén Esteban ja té substituta segons l'opinió dels espectadors

Tan malament ha semblat el seu retorn, que fins i tot li han fet un cartell promocional demanant la sortida del programa. La veritat és que la mare d'Andrea Janeiro col·labora a l'espai televisiu des de la seva primera emissió el 2009, per la qual cosa pot ser que l'audiència necessiti una renovació. També és cert, però, que altres com Kiko Hernández o Jorge Javier Vázquez també porten des dels inicis i, de moment, no estan sent tan criticats.

«Ha tornat més amargada que mai», és un altre dels comentaris que registra Lidia. Una altra usuària fa una pregunta a la comunitat, «algú ha notat la diferència entre que hi sigui Belén i que no hi sigui a Sálvame?», les respostes no es van fer esperar.

Més de setanta persones van comentar aquesta pregunta i la majoria van ser detractors de la seva feina. «En aquesta butaca espatarrada», «quan hi és interromp tothom per no dir res», «quan no hi és no hi ha plans desagradables d'ella badallant o mastegant», han estat algunes de les respostes.

Però també li han buscat substituta. «Que treguin el quadre de Belén Esteban del passadís i posin aquesta senyora, que està portant tot el pes de les audiències a l'esquena». Ni més ni menys que Patricia Donoso, que amb totes les aparicions que està fent, no seria estrany que es convertís en la propera col·laboradora fixa del programa.

Altres llancen enquestes a Twitter, repten als usuaris que donin 'retuit' si els agrada més Belén o 'm'agrada' si prefereixen Adela. En aquesta enquesta, Adela González guanya per golejada amb més de mil m'agrada, mentre que Belén Esteban només aconsegueix seixanta retuits.