Primer pla d'Elionor.

La princesa Elionor esgota el vestit que li ha agafat a Letícia

La princesa Elionor ha esdevingut el centre de totes les mirades

La Princesa Elionor ho ha tornat a fer. Després de la seva última aparició pública, ha tornat a esgotar una de les peces que ha agafat la seva mare de l'armari.

No hi ha cap dubte que les filles de Felip VI tenen a casa una de les assessores de moda més admirades. I és que, des que la Reina Letícia va arribar al tron, ha esdevingut un dels referents de la moda del país. Gràcies a la seva elegància i al seu encert a l'hora d'escollir els seus modelets, la mare d'Elionor i Sofia no passa desapercebuda enlloc.

Foto del Rei Felip i Letícia
Letícia sempre destaca pels seus modelets | Europa Press

Fa uns dies, la monarca es va convertir en el centre de totes les mirades en la inauguració de la nova temporada del Teatro Real deMadrid. Per a l'ocasió, va escollir un vestit blau elegant amb un impactant escot a l'esquena que la deixava al descobert.

Aquestes imatges no van passar desapercebudes per als mitjans de comunicació internacionals, que no van trigar a publicar titulars com «La reina Letícia té un six pack a l'esquena». Les xarxes socials també es van omplir de comentaris. Segons ha pogut saber la revista ¡Hola! gràcies a Iván Puntas, entrenador personal, «aquestes imatges criden tant l'atenció perquè no és fàcil aconseguir aquesta tonificació. [...] Letícia té una bona genètica i, a més, té una filosofia d'entrenament molt potent. Aquesta esquena s'aconsegueix amb constància».

Ara, Elionor de Borbó ha tornat a sorprendre després d'aparèixer al seu últim acte públic amb una de les peces més icòniques de la seva mare.

Elionor té a casa una gran referent de la moda

Durant tots aquests anys, la princesa Elionor i la seva germana han tingut l'oportunitat d'aprendre d'una de les dones més elegants que coneixem. En més d'una vegada, la reina Letícia ens ha donat una important lliçó d'estil i moda. A més d'apostar per les firmes espanyoles i les marques low cost, a la monarca li encanta repetir peces de roba i complements.

Primer pla d'Elionor i Sofia
Elionor i Sofia ja no són unes nenes | GTRES

Ara, la seva filla gran i l'hereva al tron ha reaparegut després de dos mesos sense fer cap aparició pública i ha deixat tothom sense paraules amb el conjunt que ha escollit. Aquest dijous 27 d'octubre, Elionor ha viatjat des de l'UWC Atlantic College de Gal·les a Espanya per assistir al concert previ als premis que porten el seu nom. Un esdeveniment en què la Princesa no ha passat desapercebuda.

Per a l'ocasió, Elionor ha escollit un look que ens recorda a alguns dels outfits de la reina d'Espanya, així demostra que ja no és una nena. La germana de Sofia ha seleccionat per a l'ocasió un vestit fúcsia de dues peces, compost per una americana creuada i uns pantalons rectes.

Foto de la princesa Elionor
Elionor aposta pel fúcsia | GTRES

Una vegada més, la filla gran Felip VI i Letícia no ha tingut cap problema a reutilitzar alguns dels complements que la seva mare ha portat més d'una vegada. En concret, estem parlant de la bossa de pell de la firma Hugo Boss que Elionor de Borbó ha escollit per a l'ocasió. Es tracta d'una cartera de mà en color negre que la seva mare va lluir per primer cop l'any 2013 i que, des de llavors, ha portat a diversos esdeveniments. A més, la jove ha tornat a sorprendre mostrant les seves habilitats a sobre dels tacons. Tot apunta que, igual que la seva progenitora, la princesa és una gran fan d'aquest tipus de calçat.

Durant aquest concert, vam poder veure l'hereva pujada a unes sabates de Carolina Herrera i del mateix to que la resta del conjunt. Aquestes sabates són molt semblants a les de la Reina consort, però en un altre to, d'ant i amb el tacó una mica més baix.