Primer pla d'Elionor.

Per què tothom parla del top que portava Elionor ahir

La princesa brillava amb un modelet molt diferent del que estem acostumats a veure

Elionor ha tornat a aparèixer davant de les càmeres dels fotògrafs i la vida pública. La princesa continua estant enfocada a l'UWC Atlantic College de Gal·les, on cursa el segon any de batxillerat. La filla dels reis ha acaparat totes les mirades en aquesta segona trobada amb la premsa des que se la va veure a Mallorca amb la seva família.

Aquesta estona en què s'ha pogut veure la família reial al complet ha estat breu, però intensa. L'hereva al tron només arribava unes hores abans de l'esdeveniment. Elionor, juntament amb els seus pares i la seva germana Sofia, presidia la nova edició dels Premis Princesa d'Astúries.

Com s'esperava, l'expectació era màxima a l'Auditori Príncipe Felipe de Oviedo. Allí va tenir lloc el concert previ als guardons del mateix nom, però és que totes les mirades es van posar en una persona: la princesa. La neta de Joan Carles I portava posat un look amb què va brillar i potenciava la seva bellesa. Un conjunt que sembla segellar la fi d'una època en què es mostrava més càndida. A punt de fer 17 anys, la princesa ha volgut deixar clar que s'està convertint en tota una dona.

Camí a l'edat adulta

És per això que la filla de Felip i Letícia ha decidit posar-se un vestit de jaqueta en aquesta especial trobada pública. De fet, és la primera vegada que se l'ha vist vestint aquest tipus de peces. En concret, es tracta d'una blazer i pantalons de color fúcsia combinat amb un top llencer que pertany a Letícia.

Foto de la princesa Elionor
Elionor va apostar pel fúcsia | GTRES

Cal esmentar que el top ha estat el protagonista d'aquest conjunt, ja que es tracta d'un tipus llencer que combina a la perfecció amb la resta del modelet. També, els pantalons escollits ja els havia portat abans, en concret en el partit de la selecció nacional amb la selecció de Dinamarca a l'Eurocopa femenina de futbol.

Com a complements, Elionor elegia una bossa, també prestada del vestidor de la seva mare. Una cartera d'Hugo Boss fabricada amb pell que la reina estrenava el 2013 i que ha portat en nombroses ocasions. Com a calçat, escollia uns tacons de Carolina Herrera en color gerd.

Una cita molt especial

Després de dos mesos de silenci, sembla que tot ha estat maquinat a la perfecció per inaugurar una nova era a la vida d'Elionor. Queda poc per al seu aniversari i encara menys perquè es lliurin els Premis Princesa d'Astúries a Oviedo.

El 10 d'agost passat era l'última vegada que vèiem la neta de Joan Carles, i la vèiem amb la seva àvia, la seva mare i la seva germana. Aquesta ha estat una nova estampa familiar, en què es troba acompanyada pel seu cercle més proper.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
L'última estampa familiar en què apareixia la família reial | Europa Press

Elionor ha avançat les vacances de tardor justament per poder acudir al lliurament dels premis i s'espera que doni un discurs que no deixarà indiferent ningú. Dissabte, abans de tornar a Gal·les, posarà rumb al costat de la família reial a la parròquia de Cadavedo (Valdés), elegit Poble Exemplar 2022.

D'aquesta manera, Elionor es guardarà uns dies per estar amb els seus pares i la seva germana i poder gaudir de la seva família. Així celebrarà el seu aniversari en la més estricta intimitat, sens dubte una data molt especial. Així doncs, la princesa ja ha començat a fer els primers passos cap a l'edat adulta, deixant enrere l'adolescent de qui s'està despedint.