Belén Esteban en un plató de Telecinco

Belén Esteban, destrossada: «Viure amb ella és una tortura»

Els fantasmes del passat tornen a visitar Belén Esteban. Una persona amb qui va conviure tres mesos assegura que va ser una experiència molt amarga

Una ex concursant de 'Gran Hermano VIP' recordael caràcter de Belén Esteban. Ja se sap que la de Paracuellos és indomable, però quan es tracta de convivència... Diuen que tampoc es queda curta.

 

Chari Lojo, coneguda per haver passat per la casa de Guadalix de la Sierra, ha compartit casa amb Belén Esteban. Totes dues van concursar en l'edició VIP del concurs de l'ull que tot ho veu.

 

En una entrevista per a 'Outdoor', la noia més popular de la dotzena edició de 'GH' ha relatat la mala experiència que li va suposar conviure amb Belén. «Viure amb ella va ser una tortura», afirma amb contundència.

 

Les paraules que l'exconcursant ha tingut cap a la seva antiga rival no la deixen en bon lloc.

 

Segons Chari, la col·laboradora és «egocèntrica» i no admet que l'eclipsin. «La Belén està acostumada a tenir tot el que vol, a ser la protagonista [...] i a que ningú li digui absolutament res», ha sentenciat.

 

No obstant això, Lojo no estava disposada a rendir-se als peus d'Esteban. «Creu que està per sobre de la resta i que la seva opinió és la que impera. I jo pensava fer el que ella volgués», ha afegit.

 

Per a l'exconcursant, això va poder ser el germen de la mala relació que van tenir dins de la casa. «Estava clar que la meva presència no li agradava», ha postil·lat la influencer.

 

No obstant això, quan va finalitzar el concurs, van deixar les seves diferències dins de la casa de Guadalix.

 

Lluny de ser amigues, Belén i Chari actualment tenen un «tracte cordial». I és que en el fons, Belén Esteban «no és mala persona», diu l'exconcursant.

 

«Belén Esteban no es mereixia el premi»

La mare d'Andreíta es va alçar amb el triomf de 'GH VIP' després de 74 dies concursant al reality. El gest que va tenir amb quatre organitzacions, entre les quals va repartir els 100.000 euros del premi, va ser molt aplaudit.

 

No obstant això, aquest gest de solidaritat no va ser suficient perquè Chari acceptés la derrota. Segons ella, Belén no mereixia guanyar.

 

La influencer argumenta aquesta afirmació basant-se en la temàtica del concurs. Es tracta d'un format en el qual els participants han de saber conviure. I per a ella, Belén Esteban va suspendre aquesta assignatura.

 

«A 'Gran Hermano' s'hauria de premiar la convivència i la companyonia i, en això, no guanyava de cap manera», va sentenciar. «Els valors d'un veritable guanyador disten molt de l'actitud que va tenir ella», ha afegit.

 

D'altra banda, Chari recorda que en més d'una ocasió Belén va voler tirar la tovallola. Segons la seva opinió, això també l'hauria d'haver penalitzat i l'audiència ho hauria hagut de tenir en compte. «Va voler abandonar gairebé des de la primera gala, i això no és viure l'experiència amb ganes», ha postil·lat.

 

No obstant això, Lojo assegura que avui en dia «el públic valora altres coses». Els participants no guanyen en funció del seu pes dins de la televisió sinó pel seu pas pel reality.

 

Belén Esteban «ha perdut molt de suport, segons Chari Lojo

De totes maneres, la influencer afegeix que no va sorprendre a ningú que Belén Esteban guanyés l'edició. Era més que esperable si es té en compte que la de Paracuellos «va guanyar '¡Mira quién baila!' i menys ritme no podia tenir», continua dient.

 

La col·laboradora de 'Sálvame' té un exèrcit de seguidors que li donen suport en cada moviment que fa. Va aconseguir fer-se un lloc de pes a la petita pantalla com a «personatge mediàtic» i des de llavors té «un públic molt fidel que la recolza faci el que faci».

 

Una cosa Chari no s'explica. La jove no entén «com algú pot donar suport a una persona maleducada, inculta i que a sobre s'enorgulleix d'això», tot i que, segons ella, Belén «ha perdut molt de suport des que va participar a 'GH VIP'».

 

La tertuliana ho té difícil per a defensar-se de les declaracions que la seva excompanya de reality ha fet sobre ella. Està clar que a la 'princesa del poble' li plouen ganivets de tot arreu.