Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Garrotada històrica a Rocío Carrasco: «Vas vendre la teva filla i ara a la teva mare»

Rocío Carrasco torna a 'Sálvame' i això li ocasiona moltes crítiques dels seus detractors

Rocío Carrasco ha rebut fortes crítiques des que ha tornat a 'Sálvame'. Els que donen suport al seu exmarit, Antonio David Flores, s'han mostrat molt durs a través de les xarxes socials.

Rocío es va convertir en protagonista absoluta de la cadena de Fuencarral. L'èxit que va collir la docusèrie en què va relatar la seva vida matrimonial li ha fet guanyar-se un lloc al programa de les tardes de Telecinco.

Fa uns mesos, el format va anunciar una nova incorporació a les seves files. Les especulacions van saltar i tots els rumors apuntaven que seria la filla de Rocío Jurado. Uns rumors que es van confirmar amb l'aparició estel·lar que va fer a plató.

La feina que exerceix no és com la dels altres col·laboradors. A 'Hable con ella', la secció que presenta, rep trucades de dones que es troben en la mateixa situació que ella i els ofereix tota l'ajuda possible.

Després de la victòria d'Olga Moreno a 'Supervivientes', Rociíto va desaparèixer de l'esfera mediàtica, cosa que va generar un gran enrenou. No obstant això, aquest dimecres va tornar per a enfrontar-se a la polèmica sorgida arran dels escrits de la seva mare i anunciar que tornarà a fer la secció.

A més, ha ofert en exclusiva alguns detalls de la nova temporada del documental per a començar a promocionar-lo. No obstant això, el fet que hagi tornat a 'Sálvame' no ha estat lliure de crítiques, i la 'marea azul', com es fan dir els defensors del seu ex, l'han atacat.

Rocío Carrasco rep un cop dur després de tornar a 'Sálvame'

El retorn de la filla de 'la més gran' ha estat marcat per les declaracions incendiàries que ha fet sobre les últimes polèmiques. Ha avisat que no callarà més i que està disposada a respondre a qui faci falta.

Està més que acostumada a rebre garrotades i crítiques pel que fa o diu, però en aquesta ocasió els seus enemics s'han acarnissat amb ella a través de les xarxes socials.

Després de l'emissió del documental i l'enrenou que aquest va causar, va sorgir un moviment en suport a Antonio David. Aquest es fa dir 'marea azul' i busca donar visibilitat a la versió d'ell i defensar-lo de les acusacions.

Dimecres, a 'Sálvame', van aprofitar tot el que Rociíto ha fet i dit per a qüestionar-la i posar en dubte, un cop més, el seu discurs. Alguns es van fixar en temes o aspectes sense importància, mentre que d'altres van anar a colpejar-la on més mal li fa.

Els seguidors del seu exmarit es van mobilitzar per anar en contra seu i van fer mobilitzacions per a torpedinar la seva intervenció. Van proposar apagades a la cadena o hashtags per a mostrar que no estan conformes amb la dona de fúcsia.

Molts tuits van inundar la xarxa social de l'ocell llançant greus acusacions i comentaris a Carrasco. Sense cap mena de dubte, un exèrcit de seguidors d'allò més tòxic i perjudicial per a la imatge del seu ídol.

Un dels comentaris va traspassar les barreres i l'atac va anar directe al punt feble de Rocío. Aquest assegurava que havia venut la seva mare i la seva filla per diners. El linxament a què sotmeten la nova col·laboradora és brutal i els seus fans no dubten a sortir a defensar-la.

Twitter s'ha convertit en un camp de batalla entre els detractors i els seguidors de la filla de la Jurado. Una cosa que, lluny d'acabar, s'intensificarà en les pròximes setmanes amb l'emissió de la nova entrega de la docusèrie.

No hem d'oblidar que, al cap i a la fi, estem parlant de persones, i hi ha determinats comentaris i actituds que no s'han de tolerar. Que estiguis en contra d'una persona no et dona permís per a vulnerar els seus drets, sigui quin sigui el teu posicionament en aquesta guerra.

Rocío Carrasco ja ha assegurat que no pensa callar davant de les crítiques ni de les mentides. La seva presència a 'Sálvame' li proporciona l'altaveu perfecte per a fer-ho i per a seguir lluitant per la igualtat.