Toñi Moreno caminant pel carrer

Toñi Moreno rep un cop inesperat: «No ha estat suficient»

La mala audiència recollida pel programa 'Viva el Verano' posa a Toñi Moreno en una situació compromesa

Toñi Moreno ha rebut un cop inesperat que posa el seu futur professional en dubte. La periodista ha tornat a l'actualitat després de convertir-se en la substituta d'Emma García al programa que la va catapultar a la fama.

El seu retorn al qual va ser la seva llar li ha portat moltes notícies bones a escala professional i laboral. Així mateix, la setmana passada s'emetia per primera vegada el programa 'Viva el Verano', on es va convertir en la cara visible de l'espai. Aquest es va crear amb la finalitat de substituir el 'Deluxe' durant el seu període de descans vacacional.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El primer lliurament va estar carregat de bons moments i polèmiques. És més, la potència amb què es va presentar i els continguts atractius per a una audiència cansada, van generar que les expectatives fossin superades per molt.

Tot i els bons resultats, una mala notícia ha assotat l'estabilitat de Toñi Moreno que la deixa, una altra vegada, en una situació complicada laboralment parlant.

L'esforç de Toñi Moreno no ha estat suficient

La periodista ha estat l'encarregada d'aixecar les dades d'audiència que està desolant a la cadena de Fuencarral. I amb l'objectiu de combatre a la competència i ocupar l'espai que va deixar el 'Deluxe' després del seu descans, es va crear el programa 'Viva el Verano'.

Toñi va posar tots els seus esforços per tirar el programa endavant i així ho van confirmar les dades. Tot i això, tot aquest ha estat en va, ja que s'ha publicat una informació que ha suposat un cop dur per a l'andalusa.

Aquesta mateixa setmana s'ha conegut la notícia de la tornada de l'esperat 'Deluxe' a l'horari de màxima audiència dels divendres. Per a sorpresa de molts, el mític format de les nits torna al seu dia original amb les piles renovades.

Aquesta notícia ha enxampat desprevinguts moltes persones, ja que consideraven que el format nocturn de 'Viva la Vida' es quedaria amb aquest horari. La més afectada ha estat la mateixa presentadora que ha vist, un cop més, com la seva trajectòria professional es trunca.

L'anunci de la cadena ha desanimat a l'equip perquè no ha tingut en compte els esforços i el treball que els ha suposat. De fet, els usuaris de les xarxes socials han demanat a la cadena que el mantingui els divendres i traspassi el 'Deluxe' als dissabtes.

No obstant això, no està tot perdut per l'andalusa. Seguirà al capdavant del programa vespertí dels caps de setmana, mentre que la nit dels divendres estarà presentada per María Patiño.

Aquesta no ha dubtat a compartir en el seu perfil de Twitter la bona notícia acompanyada de dues emoticones que simbolitzen la força. A més, amb aquests dona a entendre l'alegria que li ha suposat i les ganes que té de tornar a presentar el format nocturn.

Aquesta situació s'allargarà només fins que Emma García torni de vacances. Un fet que provoca que la sortida Moreno de la cadena sigui gairebé imminent. Això li portarà de nou una situació incerta i el futur laboral depèn de les demandes i necessitats de Telecinco.

Aquesta notícia li ha arribat just en el moment en què es troba compartint unes vacances amb la seva filla Lola. Després d'una temporada llarga sense descans, va decidir marxar a terres balears per gaudir de la seva filla i desconnectar.

La veritat és que la decisió és qüestionable, ja que Toñi és una de les presentadores que millor acollida té entre el públic. Així i tot, la decisió de la cadena és ferma i ha decidit descartar un format amb èxit per un que porta un temps en caiguda.

D'aquesta manera, la periodista haurà de buscar-se noves formes de guanyar-se la vida i seguir exercint la professió que tan bé defensa. Així mateix, només haurem d'esperar a veure si aquesta decisió és la correcta o, per contra, ha estat un error.