Imatge de Belén Esteban

El dard enverinat del major enemic de Belén Esteban que podria enfonsar-la completament

La col·laboradora no pot descuidar-se ni un dia, davant els atacs constants que rep

Belén Esteban ha estat durant molts anys un dels personatges més populars de Telecinco. La col·laboradora de 'Sálvame' ha protagonitzat grans conflictes en directe al llarg d'aquesta última dècada. Però sens dubte, la seva gran guerra ha estat contra el que va ser el seu mànager, Toño Sanchís.

La de Paracuellos va reconèixer que el representant li havia estafat molts diners, motiu pel qual van anar a judici. Després de quedar-se finalment amb la casa de Sanchís, semblava que la guerra entre els dos havia acabat. Res més lluny de la realitat. Belén Esteban se sent la guanyadora d'aquesta guerra, ja queha aconseguit que Toño li torni tots els diners, o un gran part. Ara bé, Toño Sanchís segueix pensant que té raó, i això li ha servit per continuar atacant la televisiva.

De grans amics a una relació d'odi total

En el seu moment van ser grans amics i ara no es poden ni veure. La realitat és que Belén Esteban va iniciar una campanya de desprestigi contra ell a la televisió. El que ara pretén Toño és tornar-li la jugada a la de Paracuellos. Arran d'aquesta campanya de desprestigi, en la qual van participar diversos col·laboradors de 'Sálvame', Toño va iniciar la seva pròpia batalla legal contra diversos companys de Telecinco.

De moment es desconeix si les denúncies de Toño han prosperat o no, però el representant segueix esperant a tenir la seva oportunitat. En l'actualitat es troba molt allunyat dels mitjans de comunicació. Mentre espera, Toño ha aprofitat per llançar diversos atacs contra Belén Esteban a través de les seves xarxes socials.

Toño Sanchís contra Belén Esteban dia rere dia

El representant no s'empassa la seva examiga, i ho ha deixat clar amb molts comentaris a Twitter. Recentment Pilar Eyre va publicar a xarxa social un missatge cap a Albert Rivera dient que «l'algoritme em comunica que Rivera ha dit 215.876 vegades la paraula 'jo'».

Doncs Toño Sanchís va contestar a aquest missatge llançant un dard enverinat a Belén Esteban. «No crec que superi Belén Esteban», va contestar el mànager. Sembla que Toño Sanchís segueix obsessionat amb voler atacar dia rere dia Belén i és que no deixa d'enviar-li indirectes a la col·laboradora de 'Sálvame' a través de les xarxes socials. És sens dubte el màxim enemic de la mare d'Andrea Janeiro.