Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla

Belén Esteban treu foc pels queixals davant la possible tornada de Paz Padilla

La de Paracuellos i la presentadora protagonitzaven una acalorada discussió

Fa uns dies, Paz Padilla abandonava el plató de 'Sálvame' després d'un fort enfrontament amb Belén Esteban. Des de llavors, ni rastre de la gaditana, que no ha tornat a trepitjar les instal·lacions de 'Mediaset'.

Tot i això, «els responsables volen que es replantegi la situació i torni, cosa que sembla que no està disposada a fer». Això, mentre la de Paracuellos deixava clar que hi havia persones que no volien veure-la ni en pintura.

«Pel que menys he discutit amb els meus caps ha estat per diners. Em sento valorada i ben pagada, tinc una feina que m'agrada i estic molt bé», reconeixia.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban deixava les coses clares a Paz Padilla | MEDIASET

«Jo no soc ningú per dir que aquí no vingui a treballar ningú», especificava. Encara que la veritat és que deixava molt clar que «hi ha gent amb qui no vull coincidir a plató i els hi dic que el dia que aquestes persones venen, a mi no em posin».

I ja és més que evident que Padilla ha entrat a formar part d'aquestes persones 'non grates' que la col·laboradora no tolera. Mentrestant, el futur de la presentadora continua a l'aire, encara que l'audiència ja ha deixat molt clar que no la suporta.

I és que l'enfrontament que protagonitzava la gaditana amb la seva companya suposava un abans i un després, i més quan arribava a acusar-la de mentir i de ser una 'antivacunes' declarada.

El duríssim enfrontament entre Paz Padilla i Belén Esteban

«Crec que has ficat la pota fins a dins, i no saps com canviar-ho. Sincerament, crec que Paz no creu en la vacuna», sostenia Esteban. I només amb això, la tensió anava a més, ja que malgrat que totes dues asseguressin que volien tenir un cara a cara tranquil, se'ls anava completament de les mans.

«Jo crec que podem tenir un debat tranquil. Jo no tinc cap intenció de tenir una guerra ni res», assenyalava al principi la mare d'Andrea Janeiro.

Muntatge de Pau Padilla amb el plató de 'Sálvame' de fons
Paz Padilla es nega a tornar a 'Sálvame' | Catalunya Diari

Poc després, acusava Paz de ser una «irresponsable» i més tenint en compte la seva popularitat i influència. «És veritat que, i ho vaig dir l'altre dia, que quan passa això del vídeo jo poso educadament que crec que hi ha coses innecessàries i aquesta n'és una».

Això, mentre la presentadora intentava sense èxit explicar-ne el punt de vista. El polèmic vídeo en què parlava de coses com la bestiola de 'Luhán', la variant 'Ónitron' o la 'proteïna Spider'.

«Estàvem parlant que Ana Obregón no podia fer les Campanades, de com s'havia infectat de Covid», intentava excusar-se Padilla.

«Va ser una conversa de molt de temps i van extreure un trosset en què explicava que no entenia que estant la vacuna t'infectessis», es justificava.

«Llavors jo deia que encara que tinguessis la vacuna no servia per a res perquè t'infectes amb el virus nou», prosseguia en el seu argument.

«El que estava parlant és que per més que tu tinguessis les vacunes, que la gent no es relaxés pel fet de tenir el passaport Covid», tancava.

Paz Padilla
Paz Padilla presentant el programa 'A simple vista' | Telecinco

De la mateixa manera, insistia que no és cap negacionista ni antivacunes: «Evidentment vacunar-se salva vides. Hi ha els números, jo no puc negar-ho».

La veritat és que aquest últim any a Paz no li ha anat gens bé professionalment, ja que també perdia el seu lloc com a jurat a 'Got Talent'. I això, sense comptar que certs companys ja han al·legat que treballar amb ella és força complicat.

D'aquesta manera veia caure el seu prestigi per terra: «Padilla és molt diferent després de la càmera que davant seu». «La proximitat i simpatia que malbarata quan s'encén el pilot vermell no té res a veure amb les seves veritables formes quan s'apaga i ha de tractar amb els seus companys entre bastidors», l'acusaven.

Per exemple, «evitava relacionar-se amb la gent de l'equip, és molt gelosa de les coses. No es fia de ningú, es dirigeix als seus companys amb distància i fins i tot de vegades de forma una mica voraç, cosa que genera molt mal ambient de treball i molta tensió».