Muntatge Antonio David Flores amb Rocío Flores

Rocío Flores dona la raó a la seva mare: Antonio David l'avergonyeix en ple carrer

La jove ha intentat de totes les formes evitar una brusca topada

La relació d'Antonio David amb la televisió, i especialment amb Sálvame i la productora de La Fábrica de la Tele, sabem perfectament que és dolenta.

I més quan no han parat amb l'assetjament i l'atac al qual han sotmès l'exguardia civil i la seva família des que sortís a la llum la docusèrie de Rocío Carrasco.

Així, el pare de Rocío Flores ja emprenia accions legals des de fa mesos contra la cadena que li havia donat menjar.

I amenaçava d'enfonsar tots i cadascun dels col·laboradors de Sálvame, enmig d'una batalla campal que no sembla tenir fi.

Muntatge Antonio David Flores amb els seus fills, Rocío Flores i David Flores
Antonio David Flores ha demanat respecte pels seus fills, Rocío i David Flores Carrasco | CatalunyaDiari

Per aquest motiu, recorria al seu canal de Youtube per pronunciar-se i guanyar-se la vida explicant la seva pròpia versió. Una que dista molt del que expliquen els altres mitjans.

A més, Antonio David s'ha cansat de demanar respecte per la seva filla i que la deixin al marge. «Tinc el meu canal de YouTube, aquesta és la meva veu per contestar-te a tu i a tots», sentenciava fa uns mesos.

I demanava obertament als que fossin els seus companys: «Deixeu la meva família tranquil·la». «Ataqueu-me a mi, dispareu-me a mi. Aquí estic jo per defensar-me», al·legava.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores explica com se sent després dels últims escàndols del seu pare. | Mediaset

«Però deixeu-los de banda, sí? Gràcies», explicava referint-se als seus fills. Advertint-los també: «Ataqueu a la meva filla per fer-me mal a mi. Ataqueu-me a mi. Seguiu fent-ho si això és el que us agrada».

Antonio David explota en directe contra Sálvame

Però queda clar que aquesta petició no ha estat escoltada pels col·laboradors de Sálvame , els seus enemics declarats. I després de veure's assetjat per la premsa mentre estava en companyia de la seva filla, l'exguardia civil perdia la poca paciència que li quedava.

«Això sortirà a Sálvame?», preguntava furiós. Un moment molt tens i incòmode en què Antonio David ha sentit Jorge Javier anomenar-lo «el penes», malnom amb el qual el qualifica.

Això, mentre un reporter enviat del programa intentava preguntar-li sobre la seva separació d'Olga Moreno i la seva relació amb Marta Riesco .

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores no saber res més sobre 'Sávalme' ni sobre 'La fábrica de la Tele' | GTRES

Fart que  l'ataquin i l'humiliïn, no ha dubtat a increpar els reporters. «Una cosa puc parlar?», preguntava força molest. «Em gravareu? Això sortirà a Telecinco?», prosseguia.

«A Sálvame sortirà també?», va voler saber, i tots responien que sí. Però, just quan es disposava a deixar anar el més gran i perdre el control, la seva filla, que estava entrant al cotxe, l'aturava.

«Pare, anem-nos-en», li demanava desesperada tement el que pogués arribar a deixar anar. «Diré una cosa», insistia l'ex de Rocío Carrasco. «Sou uns assetjadors de dona, a veure si ho poseu. Destruïu les persones».

Tanmateix, la seva filla no li ha deixat dir res més, pel seu bé. Una nova forma de protegir-lo i donar la cara per ell. «No, no, no, no, no. Marxem et dic», li suplicava la noia.

Finalment, Antonio David entrava en raó i feia cas a la seva filla, abandonant el lloc. Un pols que guanyava Sálvame.

«Acaba de perdre els nervis a Atocha, estava fora del control de la seva filla, ha fet declaracions molt alterat contra aquest programa», comentava Jorge Javier des de plató gaudint d'aquesta petita victòria.

Per sort, Rocío Flores ha pogut impedir que el seu pare parlés més, i és que els Flores no deixen de protagonitzar polèmiques, per una cosa o per una altra.

La neta de 'La Jurado', que s'acaba de sotmetre a una recent operació de pit, ha comptat en tot moment amb el suport dels seus. Sobretot, d'Olga, que l'ha cuidat molt.