Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, a l'estocada: nova denúncia per part d'un periodista

El periodista Saúl Ortiz demanda a la col·laboradora de 'Sálvame' per unes declaracions que va fer en ple directe

Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha estat demandada pel periodista Saúl Ortiz | Europa Press

Belén Esteban torna a guanyar protagonisme després de molt temps allunyada de les polèmiques. Tot i que es rumorejava que la col·laboradora de 'Sálvame' podria posar fi a la seva trajectòria professional en el món de la televisió, Belén té pendent solucionar molts conflictes. 

La carta de María José Campanario i els freqüents enfrontaments amb Jorge Javier Vázquez, l'han situat en el punt de mira i, per tant, podria afavorir la seva renovació amb Mediaset. Amb tot això, un nou enemic se suma a la seva llista i amenaça en portar a Belén Esteban als tribunals. 

Saúl Ortiz molest per les amenaces de la col·laboradora

El periodista Saúl Ortiz, que participa en el programa 'Mi Gran Tarde' de Castella-La Manxa, assegura que arriben dies complicats per a Belén Esteban. «No està acostumada. Què podrem veure durant la setmana vinent en tots els platós de televisió?», ha preguntat el presentador del programa. 

El col·laborador ha explicat que va publicar «una notícia a l'ABC sobre la casa de Belén Esteban, en què afirmava que encara seguia a nom d'ella en el Registre de la Propietat. I que hi havia un contracte d'arres amb una senyora que havia comprat la casa, però encara no s'havia formalitzat aquesta compra-venda. Només s'havia signat el contracte d'arres».

Arran de la notícia, Belén Esteban no va trigar a respondre sense ser conscient que les seves paraules desembocarien en una demanda per part del periodista: «Ella, al programa pel qual treballa, va decidir arremetre en contra meva. Dient coses fora de lloc, animant fins i tot que m'acomiadessin dels mitjans pels quals treballo... Coses, sincerament, molt lletges. Fins i tot m'ha imputat un delicte d'amenaces», explica el periodista.

«No sé com en un diari tan seriós podeu tenir periodistes que sempre inventen», va ser una de les frases de la col·laboradora. Segons Saúl Ortiz, ha rebut informació per part de Toño Sanchís -exrepresentant de Belén-, però la col·laboradora demana que contrasti amb ella les notícies que rep. Tot i això, es nega a donar informació. 

«He presentat una demanda contra Belén Esteban»

Saúl Ortiz ha decidit demandar a la col·laboradora de 'Sálvame' per les inoportunes declaracions que va fer sobre el periodista: «He presentat una demanda contra Belén Esteban perquè crec que, igual que ella ho fa i té el dret de fer-ho, els que estem a l'altre costat, quan ens sentim ferits, insultats i humiliats per fer la nostra feina, també tenim dret a fer-ho», assenyala el periodista.

A més, Ortiz ha afegit que la demanda és «per no respectar l'honor, per injúries i per calúmnies». Ara tothom espera que Belén Esteban es pronunciï al respecte.

Un any de judicis

El 2021 serà un any ple de judicis per a Belén Esteban. De fet, encara queda pendent celebrar el judici per la demanda que va interposa Rocío Carrasco contra la col·laboradora. A més, cal recordar que Belén va posar en mans dels seus advocats la seva guerra amb María José Campanario.

Amb tot això, en les pròximes setmanes veurem com Belén entra als jutjats per enfrontar-se als advocats de Saúl Ortiz.