Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

La possible 'cagada' de Belén en directe: hauria revelat un dels secrets de Matamoros

Algunes persones pensen que la col·laboradora de 'Sálvame' ha confirmat al primer concursant del 'reality'

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros podria ser el primer confirmat de 'Supervivientes' | Catalunya Diari

L'emissió de 'Sálvame' s'allarga molt en el temps i cada dia els col·laboradors passen més de cinc hores en rigorós directe. Això fa que a vegades se'ls oblidi que estan en directe i això els fa parlar més del compte. Declaracions i informacions que a vegades se'ls giren en contra i els acaba comprometent molt. Aquesta mateixa tarda hem pogut veure un nou exemple d'això i la protagonista no ha estat una altra que Belén Esteban.

La col·laboradora estrella del programa ha posat sense voler a un dels seus companys a la palestra, confirmant una dada que la cadena vol preservar fins a l'últim moment, encara que a vegades s'acaba filtrant abans d'hora. Els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco es trobaven parlant de les múltiples habilitats de Kiko Matamoros, un col·laborador que tant revela l'exclusiva de l'any, com que de cop es converteix ell en l'epicentre de la notícia o sense que li costi, dóna una classe magistral sobre temes jurídics, la seva professió frustrada i que mai va acabar amb l'arribada de la televisió a la seva vida.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Aquesta tarda Matamoros s'ha posat a parlar sobre temes vinculats amb la ment i les percepcions de l'ésser humà, una temàtica que pel vist també controla i que ha acabat sorprenent la col·laboradora Belén Esteban, qui no ha pogut dissimular la sorpresa que li han provocat els múltiples coneixements del seu company de pupitre.

Belén, sent tan natural com sempre, ha afirmat que estava al·lucinada amb tot el que sabia Matamoros i ha estat llavors quan se li ha escapat una informació que la cadena intentava reservar-se. La tertuliana ha afirmat que Matamoros està a punt d'anar-se’n a Hondures, on li espera la nova edició de 'Supervivientes' que podria començar en poques setmanes.

El comentari de la col·laboradora ha caigut en sac trencat i després que ella parlés, ningú més ha parlat i el programa ha tirat per a un altre tema, intentant camuflar la distracció de la princesa del poble. Aquest silenci es pot entendre sens dubte com una confirmació que no es pot verbalitzar per a no trencar la clàusula de confidencialitat que se'ls exigeix a tots i cadascun dels concursants més aventurers de Mediaset.

Aquesta filtració coincideix amb la confirmació de la cadena, que fa uns minuts confirmava a les seves xarxes socials que 'Supervivientes’ està molt prop d'estrenar-se. La data, no obstant això, encara no s'ha revelat, però alguns mitjans l'emmarquen en el dijous 8 d'abril, que seria la data triada per a estrenar el programa.

L'altra lectura de la confessió

No obstant això, altres espectadors del programa han donat una altra lectura a les paraules de la col·laboradora, considerant que potser s'estava referint al debat de 'La isla de las tentaciones' que justament s'emet aquesta nit. Sigui com sigui, la presència de Matamoros a ‘Supervivientes’ seria tot un regal per a l'audiència, qui fa anys que demanen que participi per a posar a prova les seves habilitats.