Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Mila Ximénez fica la pota amb un comentari sobre Àlex Casademunt

La col·laboradora de 'Sálvame' no sabia que els micròfons estaven funcionant en aquell moment

Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'
Mila ha protagonitzat un desafortunat comentari en directe sobre el funeral de Casademunt | Telecinco

Mila Ximénez ha protagonitzat una tremenda ficada de pota després de comentar unes imatges sobre el funeral d'Àlex Casademunt.  Recentment, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha reincorporat al seu lloc de treball amb un aspecte canviat després d'una prolongada absència que va posar en suspens a tots els espectadors i companys del programa.

«He estat un mes en el llit sense moure'm. Tenia ganes de tornar; sé que la gent ha estat preocupada i jo també», deia Mila Ximénez en el seu retorn a 'Sálvame'.

Malgrat confirmar l'agreujament del seu càncer de pulmó, que ara requereix un tractament més fort i amb efectes secundaris que l'afebleixen i fins i tot l'arriben a incapacitar, la col·laboradora ha tornat a Telecinco amb moltes ganes i il·lusió per treballar després de diverses setmanes allunyada de la televisió.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La ficada de pota de Mila Ximénez en parlar del funeral d'Àlex Casademunt

No obstant això, en pocs dies de treball Mila Ximénez ha aconseguit protagonitzar una tremenda ficada de pota en ple directe. La que fora dona del tennista Manuel Santana ha realitzat un comentari molt desafortunat durant la cobertura informativa especial que 'Sálvame' va realitzar per a mostrar les imatges del funeral d'Àlex Casademunt.

L'artista català i concursant de la primera edició d’ ‘Operación Triunfo' va commocionar a tot el país després de morir el passat 2 de març als 39 anys d'edat després de sofrir un tràgic accident de trànsit. A última hora de la nit, el seu cotxe va col·lidir amb un autobús a Mataró, confirmant-se la notícia de la seva defunció durant el matí de l'endemà.

La família de l'artista, en xoc per la terrible notícia, va rebre el suport de tot el panorama artístic espanyol, especialment per part dels excompanys del cantant dins de l'Acadèmia d’ 'OT'. David Bustamante, David Bisbal, Verónica, Javián o Manu Tenorio van ser alguns dels companys que van ser presents en el funeral de l’extriunfito, una cerimònia que va deixar imatges completament esquinçadores.

L'emotiva abraçada entre la mare d'Àlex Casademunt i un devastat David Bustamante, que no va poder contenir les llàgrimes de dolor, va ser un dels moments més escruixidors del funeral. També ho va ser el comiat de les restes mortals de l'artista amb la germana del català, completament desolada, aferrant-se al fèretre del seu familiar. Precisament, en comentar aquest moment, Mila Ximénez va tenir unes paraules molt desafortunades que van ser durament criticades en xarxes socials.

Crítiques a Mila Ximénez pel seu comentari sobre la germana d'Àlex Casademunt

Mentre les imatges de la germana d'Àlex Casademunt plorant sobre el taüt de l'artista es reproduïen en la pantalla, al fons es va poder escoltar la col·laboradora de 'Sálvame' fer un comentari molt ofensiu. «Està com ‘pirada’», deia la tertuliana sobre la germana d'Àlex Casademunt.

Després d'escoltar aquella barbaritat en ple directe, els companys del programa no van dubtar a manar a callar a la tertuliana fent gestos de silenci, per la qual cosa intuïm que Mila Ximénez no era conscient que els micròfons estaven oberts.
 

En qualsevol cas, es tracta d'un comentari de molt mal gust en un moment especialment dur per a la família de l'artista. Els espectadors han empatitzat amb el dolor de la germana d'Àlex Casademunt i entenen que la seva reacció davant la mort de l'artista no és, ni molt menys, desmesurada.

Molts usuaris en xarxes socials no han dubtat a arremetre contra Mila Ximénez, a la qual han demanat que ofereixi una disculpa pública.  «Crec que Mila Ximénez hauria de demanar disculpes immediatament pel que diu de la germana d'Àlex Casademunt en el funeral... En directe, se li sent dir: Està com ‘pirada’... Ha de rectificar», escrivia un usuari indignat a Twitter.