Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

La gran notícia de Belén Esteban per començar de la millor manera el 2021

La col·laboradora de Telecinco ha sabut reinventar-se i ja olora l'èxit empresarial

Belén Esteban ha rebut una gran notícia per començar el 2021. El seu futur professional, ara més que mai, està obert a nous horitzons després de tancar un dels seus anys amb un gran èxit empresarial. La col·laboradora de 'Sálvame' ha sabut reinventar-se i deixar enrere tots els escàndols que va protagonitzar en el passat.

Durant més de dues dècades, la de Paracuellos va esdevenir una de les grans estrelles de Telecinco, protagonitzant titulars pels seus enfrontaments amb el seu exmarit, Jesulín de Ubrique, les seves polèmiques amb María José Campanario i la seva guerra contra el seu exrepresentant, Toñi Sanchís, entre altres.

No obstant això, en els últims anys, la col·laboradora ha decidit allunyar-se de tots els conflictes i centrar-se en la seva família, tant en el seu marit, Miguel Marcos, com en la seva filla Andrea Janeiro, els quals han decidit ser persones anònimes, de manera que Belén Esteban procura mantenir-los allunyats del focus mediàtic.

Ni tan sols l'estrella de Telecinco vol parlar públicament del pare de la seva filla i, arran d'aquesta decisió, el 'caché' de la col·laboradora s'ha desplomat i l'interès mediàtic sobre la seva persona també ha disminuït.

Els nous projectes professionals de Belén Esteban

Ara, Belén es limita a fer la seva tasca professional com a col·laboradora al marge de la seva vida privada. Sense grans exclusives ni enfrontaments públics, els ingressos econòmics de Belén Esteban s'han vist minvats en els últims anys i, és per aquesta raó, que la col·laboradora ha decidit emprendre nous projectes professionals que rendibilitzin la seva fama.

I és que, tot i la transformació brutal que ha patit Belén Esteban, la de Paracuellos continua sent un referent per a milions de persones que l'admiren i gaudeixen amb la seva naturalitat.

Així, la col·laboradora s'ha convertit en la imatge dels últims anuncis d''Amazon Prime' i ja és tot una 'influencer' en xarxes socials, especialment a 'Tik Tok', on causa sensació amb els seus balls virals al costat de Miguel Marcos.

La gran notícia de Belén Esteban per començar el 2021

Tot i això, la gran notícia que ha rebut Belén Esteban per començar el 2021 està relacionada amb la seva última aventura empresarial. La col·laboradora de Telecinco ha aprofitat la recta final del 2020 per llançar una original i senzilla línia de joies que, tot just dues setmanes després de la seva estrena, ha estat tot un èxit de vendes.

Coincidint amb la campanya nadalenca, la de Paracuellos i el seu equip van tenir la innovadora idea de treure una col·lecció de joies a la venda a través de la pàgina web i diversos números telefònics, inclosa l'atenció per WhatsApp. No tothom sap comprar de forma 'online' i aquestes noves modalitats de venda van facilitar molt la compra per part dels seguidors de la col·laboradora.

A més, 'Sálvame' ha estat un gran aparador per a les joies de Belén Esteban, les peces ja han sigut exhibides per diverses companyes del programa, tal com va succeir amb les línies de joieria de Mila Ximénez, Terelu Campos, Lydia Lozano o Anabel Pantoja .

La línia de joies de Belén Esteban està sent tot un èxit

Segons ha revelat el diari 'Look', la nova aventura empresarial de Belén Esteban està superant amb escreix les seves expectatives. Des del primer dia del llançament de la col·lecció hi ha hagut nombroses vendes, arribant a tenir pics de més de 2.000 carrets de compra oberts en un sol dia.

«El més important de les joies és que pràcticament totes les crítiques que es reben per part dels clients i seguidors són bones. A més, hi ha hagut vendes cada dia i cal reconèixer que han estat altes», assenyalen fonts de l'equip de Belén Esteban a 'Look'.

Per la seva banda, la mateixa col·laboradora de Telecinco ha reconegut el gran èxit que estan tenint les seves joies a través d'una publicació en el seu compte d'Instagram, on ha agraït la bona acollida per part del públic.

«Gràcies per l'acollida que ha tingut la meva col·lecció de joies, gràcies de cor», escrivia la col·laboradora en una publicació on apareix posant amb unes arracades de la línia.