Belén Esteban

Belén Esteban confirma al seu marit Miguel Marcos que no és cap broma

Belén Esteban ha rebut una inesperada ajuda que li ha alegrat la setmana

A Belén Esteban o bé l'han tocat amb una vareta màgica o bé ha nascut amb la flor al cul. No és el millor moment per la 'princesa del pueblo', ja que després de la ruptura de tíbia i de peroné més famosa d'Espanya, està passant un estiu complicat.

Belén ha hagut de cancel·lar tota la seva agenda i aquest any era especialment intensa. Tenia feina assegurada a Sálvame, ja que el naixement del fill de Jesulín li hauria donat moltes tardes de treball, comentant el tema. Supervivientes també formava part dels seus plans, ja que era una de les defensores oficials d'Anabel Pantoja.

Belén Esteban i marit
Belén Esteban, protegida a cada moment per Miguel Marcos | CatalunyaDiari

Hauria estat, ningú ho dubta, una de les estrelles de la Sálvame Fashion Week i del Sálvame Media Fest. Cantar no és el seu punt fort, però la seva veu no és més ronca que la de Terelu, un dels trets que defineix la filla de María Teresa Campos.

A més, fora de la televisió, hauria protagonitzat alguna exclusiva, com cada estiu. També tenia l'agenda plena de compromisos vinculats als seus productes gastronòmics. Havia començat una expansió internacional de les seves patates, gaspatxos i salmorejos que ha hagut de parar del tot fins que es recuperi.

Després de la caiguda, el món li va caure a sobre i va passar unes setmanes deprimida i postrada al sofà. Ara segueix amb els seus exercicis de rehabilitació rigorosament i la previsió és que podrà començar a fer vida relativament normal cap a la tardor.

Miguel Marcos ha estat amb el seu costat a cada moment. Belén ha preferit mantenir un perfil baix fins que pugui aparèixer públicament en condicions. Així doncs, és possible que des de casa seva, a Paracuellos del Jarama, hagi aconseguit acaparar tota l'atenció internacional?

Doncs sí, i no és una broma, com podria pensar Miguel Marcos.

Belén Esteban i el vídeo que ha projectat la seva imatge arreu del món

Belén Esteban encara està al·lucinant pel que li ha passat sense ella pretendre-ho . Se n'adonava a través de Dulceida, que compartia un stories de Tik Tok al seu Instagram. Ni més ni menys, es tractava d'un vídeo còmic de Chiara Ferragni on utilitzava l'àudio de Belén Esteban.

Ferragni compartia en italià la frase «Quan els teus amics diuen que no a un aperitiu». Mentre Chiara fa una ganyota de sorpresa, se sent un dels famosos talls sonors de Belén Esteban. «'¿Perdona, perdona? ¿Pero estamos locos?'»

Chiara Ferragni
Belén Esteban, viral gràcies a un vídeo de Chiara Ferragni | TIK TOK

El vídeo s'ha fet ràpidament viral, principalment entre els seguidors espanyols de Ferragni. I és que és una de les influencers més grans del món, amb més de 27 milions de seguidors a Instagram i més de 5 milions a TikTok

Miguel Marcos encara està impactat

Qui li diria a Miguel Marcos que la seva dona rebria aquest suport digital en plena recuperació de la seva operació. Belén no ha trigat a compartir la publicació de Dulceida, que alhora replicava el vídeo de Ferragni.

Segons publica Lecturas, la italiana no sabia que Belén és una celebritat al nostre país i que tothom la coneix. Així doncs, l'àudio encaixava perfectament al seu vídeo i l'ha utilitzat com fan centenars de famosos cada dia amb altres temes, principalment humorístics.

Aquesta alegre casualitat ha fet que Belén Esteban s'animés. I és que enmig del panorama desolador que viu, tenir la sort que algú tan famós com la influencer italiana es fixi en tu és un fet positiu i digne de celebrar-se. Belén, mentrestant, segueix molt de prop tot el que està passant a la televisió. Quan torni,  haurà de repassar ràpidament totes les polèmiques que s'ha perdut.