Belén Esteban i Miguel Marcos somrients i posant junts per a la premsa

Belén Esteban i la seva maternitat: el gir inesperat que ho podria canviar tot

Belén Esteban vol ser mare de nou al costat de Miguel Marcos, i la parella podria anunciar aviat novetats al respecte

Belén Esteban està en una fase de la seva vida en què gairebé tots els seus somnis s'han complert. Ha aconseguit fer avançar la seva filla Andreíta, tot i la poca ajuda que ha rebut sempre del pare de la noia, Jesús Janeiro. Després de fugir de 'Ambiciones' pràcticament sense res fa més de vint anys, Belén ha aconseguit el que llavors semblava tan difícil.

Malgrat els seus alt-i-baixos professionals i especialment personals, Belén ha continuat sent un dels personatges més famosos d'Espanya. Això li ha permès guanyar-se la vida a cop d'exclusives i d'aparicions i polèmiques televisives. També ha estat capaç de tirar endavant i ressorgir malgrat la seva mala vida i el consum de substàncies. En una època de la seva vida, ja fa deu anys, es va témer per la seva salut i molts van pronosticar la fi de la Esteban.

No va ser així. Es va recuperar i va trobar l'amor al costat del seu actual marit, Miguel Marcos. El conductor d'ambulàncies, de 34 anys, i ella, que en complirà 48 al novembre, estan feliços i tan enamorats com el primer dia. Miguel ha donat estabilitat i serenitat a una Belén Esteban impulsiva. Andreíta ja s'ha emancipat de Belén, que també triomfa amb els seus negocis, i només li queda un desig per complir, la cirereta del pastís a la seva relació amb Miguel: un fill de tots dos.

Belén Esteban i el seu embaràs

Belén ha explicat per activa i per passiva que fa temps que ella i Miguel estan buscant un fill. De fet, els seus intents de quedar-se embarassada li han servit per titular alguna de les exclusives que periòdicament concedeix. Li encantaria tornar a ser mare, però en 2019 ja deia que volia quedar-se embarassada de manera natural.

Belén Esteban, vestida de blanc amb una platja de fons
Belén Esteban es planteja diverses opcions per tornar a ser mare | GTRES

No volia ni sentir parlar de tractaments de fertilitat. La seva diabetis tipus 1 tampoc li ho ha posat fàcil. També cal tenir en compte la seva edat, ja que d'aquí a dos anys farà els 50 i el cos ja no és el mateix que als trenta. Que li ho diguin, sinó, a Toñi Moreno que, tot i que molt feliç, ha demostrat la dificultat de ser mare passats els 40.

Mentresant, Esteban segueix especulant, tot i que darrerament ja se l'ha vist prou atabalada perquè el nen no arriba. De fet, es va posar molt tensa quan li van treure el tema a 'Sálvame' per enèsima vegada: «no parlaré més del tema», va sentenciar Belén.

Les opcions de Miguel Marcos i Belén Esteban per ser pares

Belén ja s'està acostumant a la idea que serà difícil quedar-se embarassada de forma natural. És per això que estaria valorant amb Miguel altres opcions que els permetessin complir el seu somni. Una d'elles seria l'adopció. Belén Esteban no l'ha descartat mai, tot i que sempre l'ha mantingut en un segon pla. Ara, aquesta possibilitat cobra força, i més tenint en compte que els tràmits són llargs i que podria passar temps fins que puguin tenir amb ells al seu fill o filla.

Una altra possibilitat que a Bel´n li fa menys gràcia és la del ventre de lloguer. A Espanya no és legal, però sí que ho és en altres països. Altres personatges famosos com Miguel Bosé, Ricky Martin o Torito han utilitzat aquesta opció per aconseguir ser pares. També han estat pares o mares mitjançant gestació subrogada Tamara Gorro, Nicole Kidman o Cristiano Ronaldo.

Belén assegura que no han parlat amb Miguel d'aquestes possibilitats, encara que el desig tenir un fill és una cosa que la de Paracuellos té entre cella i cella. El que té clar és que a hores d'ara no descarta res. En cas de produir-se, sigui pel mètode que sigui, no passarà molt temps perquè ella i Miguel prenguin una decisió i la duguin a terme.